• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Feestkleding voor bruidsmoeders

Feestkleding voor bruidsmoeders

Het huwelijk van een zoon of dochter, het blijft voor moeders én vaders een van de meest speciale dagen uit het leven. Deze unieke dag draait natuurlijk volledig om het bruidspaar, maar als kersverse bruidsmoeder wilt u tijdens deze speciale gelegenheid ook kunnen stralen in een mooie outfit.V

Feestkleding en avondkleding

Bent u op zoek naar feestkleding voor bruidsmoeders die passend is bij de kleuren van het bruidspaar? Of kiest u liever een outfit die u ook bij een andere feestelijke gelegenheid aan kunt? Bijvoorbeeld een halflange jurk met een bijpassende blazer of een getailleerd broekpak? Gaat u voor feestelijke kleuren of juist voor zachte pasteltinten? Er zijn veel combinaties mogelijk om feestelijk voor de dag te komen.

 

Bij Koopman Mode vindt u prachtige bruidsmoederskleding, feest- en avondkleding van mooie merken als:

-          Hermann Lange
-          Joseph Ribkoff
-          Vera Mont
-          Frank Lyman

Van welke stijl u ook houdt, Koopman Mode heeft voor elk wat wils. 

 
Personal Shopper

Onze stylistes kunnen u alles vertellen over de nieuwste trends van dit jaar. Zij kennen onze steeds wisselde collectie feestmode door en door. Heeft u moeite met combineren? De personal shoppers helpen u graag iets te vinden wat bij de gelegenheid en bij uw persoonlijke stijl past. U kunt dit in de winkel aangeven of ons bellen voor een afspraak, dan plannen wij de personal shopper voor u in.

Eigen naaiatelier

Een jurk, rok, broek of bolero die moet worden vermaakt? Wij hebben in onze winkel een eigen naaiatelier waar de coupeuses kosteloos het klein verstelwerk voor u kunnen uitvoeren. Het vermaken van feestmode krijgt bij ons voorrang. U kunt er dus vanuit gaan dat u op de bruiloft van uw zoon of dochter in uw nieuwe outfit kunt stralen!

Bezoek Koopman Mode

Koopman Mode is de one-stop modezaak in Twente. Bij ons vindt u alles op het gebied van fashion en schoenen voor dames, heren en kids. Met meer dan 1500 mooie merken en steeds nieuwe collecties, is de keuze enorm. Kom een kijkje nemen in onze winkel!