• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Kerstarrangementen

De kerstborrel vier je bij Koopman Mode!

Uitgekeken op de standaard kerstpakketten? En wil je jouw collega’s iets speciaals geven? Iets waar ze nog lang over napraten? Koopman Mode biedt speciale kerstarrangementen om je medewerkers een echte kerstbeleving te bieden. Samen met jou stellen we graag het beste pakket of stylingevent samen. We even je graag alvast wat speciale ideeën!

Modieuze kerstpakketten

Wil jij af van het traditionele kerstpakket? En wil je je medewerkers eens lekker in het nieuw steken? Geef ze een feestelijke fashioncheque van Koopman Mode cadeau! Goed voor de dag komen, dat wil iedereen! We kunnen het mooi voor je verpakken, aangevuld met accessoires of ambachtelijke producten uit ons stijlcafé Smaak.

Een kerstborrel met stijl!

Geef je kerstborrel eens een andere twist en maak er een kerstachtig en feestelijk teamuitje van! Gezellig met zijn allen, bij Koopman Mode. Geheel verzorgd en in stijl. Een uitgebreide lunch, diner of borrel? Wij toveren ons stijlcafé om in kerstsfeer en maken de lekkerste gerechten voor je klaar. Ook mogelijk buiten de winkeltijden om.

 
Geef je team een make-over!

Je kerstborrel kun je ook uitbreiden tot een super VIP-ervaring! Met alles erop en eraan. Geef je team een nieuwe, frisse look voor het nieuwe jaar. Ze krijgen stijladvies van de beste stylisten van Koopman Mode en worden eens heerlijk in de watten gelegd. Een fotoshoot met visagie behoort ook tot de mogelijkheden, zodat je gelijk een mooie teamfoto eraan overhoudt. Ter afsluiting: een lekker diner in ons stijlcafé! 

Ook voor personeelsfeesten

De maand december staat in het teken van de kerstborrels, kerstdiners en kerstpakketten. Maar ook buiten de feestmaand om kun je bij ons terecht voor personeelsfeesten en cadeaus voor collega’s. De invulling? Dat bepaal jij! Op een unieke locatie, waar alles aanwezig is en waar je altijd terecht kunt!Contact Koopman Mode 

Ben jij de organisator? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact