• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Kleding voor bruiloftsgasten

Kleding voor bruiloftsgasten

Wat is nu de perfecte outfit als gast voor een bruiloft? De bruid en bruidegom zijn immers het middelpunt van deze dag, maar u wilt er zelf natuurlijk ook goed uitzien. Hoe kleedt u zich nu passend naar de locatie en gelegenheid? Wij helpen u graag op onze uitgebreide afdeling voor feestkleding.

 
Dresscode bruiloft

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat het bruidspaar een thema met dresscode koppelt aan hun bruiloft. Denk aan een vintage bruiloft waarbij de mannen een nette pantalon met bretels dragen en de vrouwen halflange jurkjes met een vintage bloemenprint. Bij een gelegenheid als deze is het belangrijk dat u niet alleen passend gekleed bent, maar dat uw outfit ook lekker en comfortabel zit.

 

Koopman Mode heeft een aparte afdeling met feestkleding, met mooie merken als:

-          Hermann Lange
-          Vera Mont
-          Frank Lyman

Hier kunt u terecht voor de perfecte bruidsoutfit, welk thema de bruiloft ook kent. Er is ruime keuze in onze collectie voor zowel mannen als vrouwen. Op de schoenenafdeling kunt u terecht voor stijlvolle schoenen of chique pumps die uw outfit helemaal compleet maken.

 
Personal Shopper

Onze stylistes kennen onze steeds wisselende collectie door en door. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van feestmode en helpen u bij het zoeken naar dé outfit die bij deze gelegenheid past. Ook op het gebied van styling, mogelijke combinaties en bijpassende accessoires kunnen de personal shoppers u advies geven. Wilt u in alle rust winkelen met een personal shopper? Maak dan een afspraak, wij plannen het voor u in.

Eigen naaiatelier

Heeft u de perfecte jurk of pak gevonden, maar valt het net iets te groot uit? In ons eigen naaiatelier maken de coupeuses het voor u op maat. Het vermaken van feestmode krijgt bij ons voorrang. U kunt er dus zeker van zijn dat het voor de bruiloft klaar is! Klein verstelwerk doen wij zelfs gratis voor u.

 
Bezoek Koopman Mode

Koopman Mode is de one-stop modezaak in Twente. Bij ons vindt u alles op het gebied van fashion en schoenen voor dames, heren en kids. Met meer dan 150 mooie merken en steeds nieuwe collecties, is de keuze enorm. Kom een kijkje nemen in onze winkel!