• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

A-dam Underwear bij Koopman Mode

(0)
A-dam Underwear is in 2014 opgericht door vijf vrienden uit Amsterdam. Het merk produceert boxershorts op een zo mens- en milieuvriendelijke manier. A-dam Underwear streeft erna om de beste boxershorts ooit te maken.Gekke printjes

De boxers van A-dam Underwear worden geleverd in leuke gekke printjes zoals vleermuizen, bananen of een pistolenprint. De boxershorts zijn gemaakt van 95% biologisch katoen met 5% Elastaan. Hierdoor voelen de boxers zacht aan. Daarnaast heeft het merk er ook voor gezorgd dat er geen waslabel aan de binnenkant zit en geen stiknaad in de band gebruikt is.

GOTS-keurmerk

De boxershorts van A-dam Underwear zijn GOTS gecertificeerd. Dit betekend Global Organic Textile Standaard en houd in dat de boxers gemaakt van zijn van 100% biologische grondstof. Ook de mensen werken tegen een eerlijk loon en onder goede werkomstandigheden. De boxershorts van A-dam Underwear zijn zachte, sterke, duurzame en milieuvriendelijke boxers.

Alles te koop bij Koopman Mode

Bij Koopman Mode in Tilligte kun je direct je hele outfit kopen. Bij ons vind je mode voor het hele gezien voor heren, dames en kinderen. Bij Koopman Mode kun je terecht voor je sweater, overhemden, broeken en nog veel meer. Daarnaast kun je ook sokken, boxers, stropdassen, manchetten en nog meer kopen. Heb je je outfit bijna compleet? Kom dan langs op de schoenen en jassenafdeling om jouw outfit compleet te maken.