Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Aaiko

Aaiko bij Koopman Mode

Aaiko is bij Koopman Mode verkrijgbaar in de winkel op de damesafdeling. In onze winkel hebben wij een grote keuze uit de nieuwste collectie van Aaiko. De collectie van Aaiko bij Koopman Mode bestaat uit jurken en rokken, broeken, blouses en tops en nog veel meer.Over Aaiko

Aaiko betekend geliefd in het Japans terwijl het in het Oud-Germaans staat voor taai en stoer. Deze tegenspraak bepaalt het merk Aaiko en de klanten. Het combineert draagbare kleding met creativiteit voor een unieke en vrouwelijke look. Het damesmerk is opgericht in Amsterdam in 2005 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk met verkooppunten over de hele wereld. De modeontwerpster Pauliene Brakenhoff haalt haar inspiratie uit culturen over de hele wereld.

 
Kenmerken van Aaiko

Aaiko wil vooral vrouwen wereldwijd inspireren. De collecties zijn geïnspireerd op reizen over de hele wereld. De collecties zijn flatterend en zitten heerlijk. De collecties zijn makkelijk te combineren en altijd uniek door het gebruik van prints, bijzondere stoffen en een geweldige pasvorm. Aaiko is vooral heel erg vrouwelijk en makkelijk te dragen. De populairste items van Aaiko zijn jurken en rokken, tops, blouses en tunieken. Aaiko wil geen image merk zijn, maar biedt kledingstukken waarin jij je fijn voelt en waar op een subtiele manier je vrouwelijkheid wordt benaderd.

 
Aaiko bij Koopman Mode

Aaiko is bij Koopman Mode verkrijgbaar in de winkel. Op de trend- en damesafdeling vind je altijd de nieuwste collectie van Aaiko. De collectie van Aaiko bij Koopman Mode bestaat uit jurken, rokken, blouses, tops en nog meer.  

Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij in onze winkel fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al het winkelen. Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafe. 

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.