Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Ana Alcazar

Ana Alcazar

Het merk Ana Alcazar is in 1995 ontworpen in München door twee zusjes. Daarvoor heette het merk Tricia Jones. De kleding van dit merk heeft veel kleur en grafische vormen. Het merk wordt tegenwoordig in meer dan 35 landen verkocht.

Unieke en elegante ontwerpen

Je herkent de kleding van Ana Alcazar aan de unieke en elegante ontwerpen. Het merk houdt van exclusiviteit en dat kun je terugzien in de collecties. Ana Alcazar gelooft erin dat iedere vrouw zich elke dag als een topmodel kan voelen. Met de collectie van Ana Alcazar weet je zeker dat je complimentjes krijgt door de eyecathing prints.

Voor elke gelegenheid

De kleding van Ana Alcazar is te dragen bij elke gelegenheid. De jurken van dit merk kun je eenvoudig combineren met een blazer. Heb je binnenkort een speciale gelegenheid zoals een feest van het werk? Je wilt hier dan natuurlijk goed voor de dag komen en een goede indruk maken. Met de kleding van Ana Alcazar zorg je ervoor dat je er stralend uitziet.

Personal shopper

Vind je het moeilijk om een complete set zelf te vinden of vind je het gewoon fijn om geholpen te worden? Bij Koopman Mode kun je kiezen voor een personal shopper. Een collega heeft dan alle tijd voor je en helpt je bij het vinden van een leuke outfit. Je kan zelf aangeven wat je ongeveer zoekt of wat je stijl is. Neem hiervoor contact met ons op zodat we samen naar een datum kunnen kijken.