• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

B. Nosy meisjes- en jongenskleding

(0)
Geschiedenis van B.Nosy

In 2016 werd de eerste collectie van B.Nosy gelanceerd. De collectie van het Nederlandse merk B. Nosy vind je op onze kinderafdeling. De collectie van B.Nosy bestaat uit vrolijke meisjes en jongenskleding. De kleding is gemaakt van comfortabele materialen met een hoge kwaliteit zodat kinderen goed kunnen bewegen tijdens het spelen. Naast dat de kleding comfortabel te dragen is, is de collectie ook steeds vernieuwend en kun je de collectie eenvoudig combineren


B.Nosy kinderkleding

Koopman Mode is één van de B.Nosy verkooppunten. De collectie van B.Nosy heeft een uitsproken stijl, waardoor het merk herkenbaar is. Het merk vind het belangrijk dat de kleding comfortabel zit. In de collectie zie je veel opvallende kleuren, details en prints. B.Nosy komt elk seizoen met een uitgebreide collectie voor jongens en meisjes.

B.Nosy meisjes 

De meisjescollectie van B.Nosy bestaat uit vrolijke kleuren en prints. Daarnaast is de kleding van B.Nosy gemaakt van fijne stoffen zoals bijvoorbeeld velvet. B.Nosy meisjeskleding is verkrijgbaar van in maat 92 tot en met 140 In de meisjescollectie zie je veel opvallende jurken en rokken. 

B.Nosy jongens

De kleding van B.Nosy voor de jongens bestaat uit stoere kleding voor eigenwijze jongens. Ook in de jongenscollectie zie je kleuren terugkomen, maar ook teksten en printjes. De collectie voor de jongens is verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 140. 

Nieuwe collectie B.Nosy

De nieuwe collectie van B.Nosy is binnen! Bekijk snel de collectie want hier worden we helemaal hebberig van. Bij Koopman Mode helpen we je graag bij het vinden van een outfit voor je zoon of dochter. Zoek je een bepaald kledingstuk? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken of we het kledingstuk in de winkel hebben.