Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

B. Nosy

B. Nosy bij Koopman Mode


In 2016 werd de eerste collectie van B. Nosy gelanceerd. De collectie van het Nederlandse merk B. Nosy vind je op onze kinderafdeling en is verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 140. De collectie van B. Nosy bestaat uit vrolijke meisjes en jongenskleding.

Herkenbare stijl

De collectie van B. Nosy heeft een uitsproken stijl, waardoor het merk herkenbaar is. Het merk vind het belangrijk dat de kleding comfortabel zit. In de collectie zie je veel opvallende kleuren, details en prints. B. Nosy komt elk seizoen met een uitgebreide collectie voor jongens en meisjes.

De kleding is gemaakt van comfortabele materialen met een hoge kwaliteit zodat kinderen goed kunnen bewegen tijdens het spelen. Naast dat de kleding comfortabel te dragen is, is de collectie ook steeds vernieuwend en kun je de collectie eenvoudig combineren. Mocht je tijdens het winkelen vragen hebben of wil je een personal shopper tijdens het zoeken van de perfecte outfit voor je zoon of dochter? Neem dan contact met ons op.

B.Nosy 
De nieuwe collectie kinderkleding voor boys, girls en newborn van B. Nosy is verkrijgbaar bij ons in de winkel op de kinderafdeling. Kom naar Koopman Mode voor alles op het gebied van fashion en schoenen voor het hele gezin. Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm voor dames, heren, feest, kids en schoenenmode. Ook ben je van harte welkom in ons gezellige fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel