Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Beaumont vind je bij Koopman Mode

Beaumont
 

Beaumont Amsterdam


Beaumont Amsterdam staat al meer dan 40 jaar voor stijlvolle en hedendaagse buitenkleding. Vandaag de dag is Beaumont een begrip, wanneer het gaat over jassen. Altijd met een oog voor detail en gebruik van de beste kwaliteit stoffen en materialen. Beaumont jassen staan voor innovatie met design, materialen en kwaliteit! Daarnaast vind je bij Koopman Mode ook mooie pakken van dit merk. 

De Beaumont Donsjassen voor dames

Beaumont staat bekend met de stijlvolle en hedendaagse donsjassen in vele verschillende kleuren. De Beaumont donsjassen zijn een mode item waar je ook deze winter zeker niet zonder kan! De bekende original Beaumont donsjas van lichtgewicht en comfortabele materialen is voor het eerst verschenen in 2013. Vakmanschap, kwaliteit en het gebruik van pure witte dons maken deze Beaumont donsjassen een bestseller. Ook komen de donsjassen samen met het kenmerkende reistasje, zodat de jas gemakkelijk kan worden opgeborgen. Op deze manier kun je je jas meenemen naar welke bestemming dan ook!

Beaumont jassen in alle soorten en maten

Beaumont Amsterdam heeft jassen en pakken in alle soorten en maten en voor ieder type vrouw. Van kleurrijke donsjassen tot wollen winterjassen. Zoek je een elegante mantel voor dames of juist een stoere dames parka jas? Beaumont Amsterdam heeft het allemaal.