• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Beaumont vind je bij Koopman Mode

(0)
 
Beaumont Amsterdam bij Koopman Mode 

Beaumont Amsterdam staat al meer dan 40 jaar voor stijlvolle en hedendaagse buitenkleding. Vandaag de dag is Beaumont een begrip, wanneer het gaat over jassen. Altijd met een oog voor detail en gebruik van de beste kwaliteit stoffen en materialen. Beaumont jassen staan voor innovatie met design, materialen en kwaliteit! Daarnaast vind je bij Koopman Mode ook mooie pakken van dit merk. 

Beaumont jassen voor de dames

Als je aan Beaumont Amsterdam denkt, dan denk je direct aan donsjassen want Beaumont staat bekend met de stijlvolle en hedendaagse donsjassen in vele verschillende kleuren. De Beaumont donsjassen zijn een mode item waar je ook deze winter zeker niet zonder kan! De bekende original Beaumont donsjas van lichtgewicht en comfortabele materialen is voor het eerst verschenen in 2013. Vakmanschap, kwaliteit en het gebruik van pure witte dons maken deze Beaumont donsjassen een bestseller. 

Stijlvolle Beaumont kleding

Wist je dat Beaumont naast jassen ook kleding in het assortiment heeft. Stijlvolle blazers met een broek zie je elk jaar terug in de collectie. Ieder seizoen zijn de pakken van Beaumont verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten. Wil je graag hulp bij het vinden van een pak van Beaumont? Onze collega's helpen je graag.