Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Belluna is verkrijgbaar bij Koopman Mode

 
 
Belluna

Bij het merk Belluna zie je veel neutrale kleuren en klassieke donkere kleuren. Het merk ontwerpt zacht gebreide en hoogwaardige jerseys zoals truien en vesten. De kleding van Belluna behoren tot de basisitems van je kledingkast.

Eenvoudig te combineren

De kleding van Belluna is eenvoudig te combineren door de neutrale kleuren. Combineer een trui van Belluna bijvoorbeeld met een mooie print broek van Cambio of een effen broek van Frank Walder. Ben je op zoek naar een passende outfit? Reserveer dan een personal shopper. Onze collega’s helpen je dan op de afgesproken tijd om een geschikte outfit te vinden. Wil je een personal shopper reserveren? Neem dan contact met ons op.

Geschiedenis

In 2002 werd de eerste collectie van het Nederlandse merk Belluna gelanceerd. De collectie bestaat voornamelijk uit stijlvolle Italiaanse ontwerpen en de collectie is zo ontworpen dat je de kleding goed kan combineren met andere items. Het merk Belluna is hard gegroeid de afgelopen jaren en heeft nu zo’n 150 verkooppunten wereldwijd. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de kleding lange tijd meegaat.

Fashioncafé

Wil je tussen het winkelen door even een pauze inlassen? Kom dan genieten van een gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé. Trakteer jezelf op een lekker stuk appelgebak of ga voor een lekker broodje zoals broodje Koopman. Ben je ergens allergisch voor? Laat het ons weten, dan houden we hier rekening mee.