Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Betty Barclay bij Koopman Mode

Betty Barclay Eigentijds, stijlvol, draagbaar en vrouwelijk, dat is Betty Barclay. Van casual jasjes tot trendy, slim fit broeken of een klassiek kokerjurkje, je vindt het allemaal in de collectie van dit mooie merk. De kleding is gemaakt met oog voor het milieu. Voor de kleding van katoen geldt bijvoorbeeld dat het katoen alleen afkomstig is uit biologische gewassen met het keurmerk Organic Cotton. Ook bij de verdere verwerking wordt gelet op een milieuvriendelijke en niet-vervuilende productie.

Geschiedenis

Mark Berk heeft het merk ontworpen in 1938. Doordat het merk al lang bestaat, betekent dit dat de ontwerper veel verstand heeft van trends. Het merk is dan ook erg bekend onder de dames. Betty Barclay wordt verkocht in meer dan 3500 winkels in alle continenten. Betty Barclay wordt uitgeleverd in verschillende thema’s. Het merk gaat met de trends mee. Zo zien je bij het merk prints en combinaties van kleuren en stoffen.

Koopman Mode

In de winkel van Koopman Mode vind je kleding voor dames, heren en kids en diverse merken zoals Rabe, Gerry Weber, Gollehaug en Rosner. Bij Koopman Mode vind je meer dan 3200m2 aan kleding en meer dan 200 merken.

Naast kleding heeft Koopman Mode ook een schoenenafdeling zodat dames en heren hun outfit compleet kunnen maken. We zien je graag bij Koopman Mode in Tilligte.