• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Betty Barclay bij Koopman Mode

(0)
Betty Barclay

Eigentijds, stijlvol, draagbaar en vrouwelijk, dat is Betty Barclay. Van casual jasjes tot trendy, slim fit broeken of een klassiek kokerjurkje, je vindt het allemaal in de collectie van dit mooie merk. De kleding is gemaakt met oog voor het milieu. Voor de kleding van katoen geldt bijvoorbeeld dat het katoen alleen afkomstig is uit biologische gewassen met het keurmerk Organic Cotton. Ook bij de verdere verwerking wordt gelet op een milieuvriendelijke en niet-vervuilende productie.

Geschiedenis Betty Barclay 

Mark Berk heeft het merk Betty Barclay ontworpen in 1938. Doordat het merk al lang bestaat, betekent dit dat de ontwerper veel verstand heeft van trends. Het merk is dan ook erg bekend onder de dames. Betty Barclay dameskleding wordt verkocht in meer dan 3500 winkels in alle continenten. Betty Barclay wordt uitgeleverd in verschillende thema’s. Het merk gaat met de trends mee. Zo zie je bij het merk prints en combinaties van kleuren en stoffen.

Betty Barclay Dameskleding 

De ontwerpers van Betty Barclay combineren business met plezier en zijn helemaal ingespeeld op de vrouw van nu. Dit zie je elk seizoen weer terug in de mooie collecties. De kleding van Betty Barclay zijn gemaakt om te zorgen dat je jarenlang draagplerzier ervan hebt. Dit komt door de fijne stoffen en de goed zittende ontwerpen. Doordat de collectie van Betty Barclay uitgebreid is, zit er alijtd voor elke vrouw iets tussen. Ga jij voor een mooie Betty Barclay jurk of kies je liever een rok? Wat je ook kiest, je vindt het allemaal in de nieuwe collectie van Betty Barclay. 

Betty Barclay bij Koopman Mode 

Je vindt Betty Barclay bij Koopman Mode op de damesafdeling. Naast dit merk heeft Koopman Mode meer dan 200 merken aan dames-, heren- en kinderkleding. Daarnaast kun je ook terecht bij Koopman Mode voor een nieuwe jas of voor schoenen. Zien we je snel bij Koopman Mode in Tilligte?