• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Blue Industry bij Koopman Mode

(0)
Blue Industry bij Koopman Mode 

In 2011 is het mannenlabel Blue Industry op de markt gekomen. Eerst verkocht het merk alleen overhemden, maar tegenwoordig kun je bij dit Nederlandse merk terecht voor je hele gaderobe. Het merk omschrijft zichzelf als smart casual kwaliteitsmerk. Blue Industry is een mannenmerk met kleding voor elk moment van de dag. Koopman Mode is één van de Blue Industry verkooppunten. 

Mooie pasvormen van Blue Industry

Blue Industry onderscheid zich door het gebruik van uitgekiende ontwerpen en een perfecte pasvorm. De kleding wordt gemaakt van mooie kwaliteiten en de ontwerpers hebben oog voor detail. De kleding van Blue Industry bestaat uit praktische kledingstukken die je allemaal goed kan combineren. De collecties van Blue Industry sluiten goed op elkaar aan. Of je nu opzoek bent naar een Blue Industry overhemd, vest of een trui, alles zit in de collectie. Het merk Blue Industry maakt graag kleding om dagelijks te dragen. Dit is perfect voor de man die geen zin heeft om na te denken over zijn outfit. 

Trendy kleding van Blue Industry

Het is natuurlijk leuk als je vrienden niet dezelfde kleding dragen of dat je niet op straat iedereen in hetzelfde overhemd tegenkomt. Blue Industry loop je er anders bij dan je vrienden. De kleding is gemaakt van comfortabele stoffen, waardoor de outfit prettig ziet. De kleding van Blue Industry is trendy en perfect voor elke dag.