• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Bugatti kleding bij Koopman Mode

(0)
 
 
Bugatti kleding bij Koopman Mode 

Bugatti is bij Koopman Mode verkrijgbaar in de Bugatti shop-in-shop op de herenafdeling op de bovenste etage. Bent je een echte ‘Bugatti-man’ die van een hoogwaardig product houdt en wordt je graag geholpen door deskundig personeel? Kom dan eens langs op onze herenafdeling. Je slaagt gegarandeerd!  

Geschiendenis Bugatti herenkleding 

Bugatti is begonnen als familiebedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een A-merk van internationale klasse. Kleding van Bugatti past perfect bij succesvolle mannen in de breedste zin van het woord. Zelfverzekerde mannen die netjes voor de dag willen komen op hun werk, maar ook in hun vrije tijd. Bugatti kleding biedt de voordelen van een casual fit in de stijl van een zakelijke look. Het merk staat bekend om zijn heerlijk zittende, kwalitatief geproduceerde kledingitems met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

 
Kenmerken van Bugatti kleding

Kleding van Bugatti heeft een klassieke en luxe uitstraling. De uitgebreide collecties bestaan onder andere uit colberts met een prachtige fit, nette pantalons in ingetogen kleuren, zakelijke tassen en trendy schoenen. De ontwerpers slagen er telkens weer in om de perfecte mix van modern, klassiek en sportief te realiseren. Mede hierdoor is de kleding van Bugatti kleding goed te mixen en matchen.