Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Bugatti bij Koopman Mode

Bugatti
Bugatti bij Koopman Mode 


Bugatti is bij Koopman Mode verkrijgbaar in de Bugatti shop-in-shop op de herenafdeling op de bovenste etage. Bent je een echte ‘Bugatti-man’ die van een hoogwaardig product houdt en wordt je graag geholpen door deskundig personeel? Kom dan eens langs op onze herenafdeling. Je slaagt gegarandeerd!  

 
Bugatti Mode voor zelfverzekerde mannen

Over Bugatti             

Bugatti is begonnen als familiebedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een A-merk van internationale klasse. Kleding van Bugatti past perfect bij succesvolle mannen in de breedste zin van het woord. Zelfverzekerde mannen die netjes voor de dag willen komen op hun werk, maar ook in hun vrije tijd. Bugatti biedt de voordelen van een casual fit in de stijl van een zakelijke look. Het merk staat bekend om zijn heerlijk zittende, kwalitatief geproduceerde kledingitems met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.


Kenmerken van Bugatti                  

Kleding van Bugatti heeft een klassieke en luxe uitstraling. De uitgebreide collecties bestaan onder andere uit colberts met een prachtige fit, nette pantalons in ingetogen kleuren, zakelijke tassen en trendy schoenen. De ontwerpers slagen er telkens weer in om de perfecte mix van modern, klassiek en sportief te realiseren. Mede hierdoor is de kleding van Bugatti goed te mixen en matchen.


Bugatti bij Koopman Mode 

Bugatti is bij Koopman Mode verkrijgbaar in de Bugatti shop-in-shop op de herenafdeling op de bovenste etage. In deze Bugatti-area zijn er vooral jassen, truien, vesten en overhemden met een trendy casual stijl te verkrijgen.  Ben je een echte ‘Bugatti-man’ die van een hoogwaardig product houdt en wordt je graag geholpen door deskundig personeel? Kom dan eens langs op onze herenafdeling. Je slaagt gegarandeerd! 

Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij in onze winkel fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al het winkelen. Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé. 

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.