Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Cars Jeans bij Koopman Mode

Cars Jeans

Cars Jeans staat bekend om zijn perfecte fit en als familiemerk. Het merk is in 1982 opgericht en is verkrijgbaar in 10 landen op 1200 verkooppunten. Cars Jeans is te vinden op onze heren- en kinderafdeling.

Denimwereld

Wie op zoek is naar een jeans, probeer eens een jeans van Cars Jeans. Dit merk is al jarenlang een begrip in de denimwereld. De broeken worden gemaakt met een perfecte pasvorm en gaan lang mee. Niet alleen voor een goede jeans kun je bij dit merk terecht, maar ook voor bovenkleding zoals sweaters en T-shirts. De broeken van Cars Jeans zijn verkrijgbaar in verschillende fits zoals slim fit of een regular fit. Hierdoor is er altijd een broek die past bij jouw lichaam.

Kinderkleding

Het merk heeft ook kleding voor meisjes en jongens in het assortiment. Je vindt de collectie van Cars Jeans op de kinderafdeling. De maten die wij verkopen zijn 128 tot en met 176. De kindercollectie van Cars Jeans is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Mode voor het hele gezin

Kom langs bij Koopman Mode en shop voor het hele gezin. Wij hebben meer dan 200 verschillende merken zodat er altijd een merk is dat jou aanspreekt. Neem je je kinderen mee? Deze kunnen zich vermaken in de speelhoek en in onze bioscoop op de kinderafdeling. We hebben hier diverse soorten speelgoed zodat jij rustig kan rondkijken terwijl je zoon of dochter aan het spelen is. Ben je uit gewinkeld en heb je dorst gekregen? Kom dan genieten van een gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé.