• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Cast Iron bij Koopman Mode

(0)
 
 
Cast Iron bij Koopman Mode 

Cast Iron is verkrijgbaar op de herenafdeling in de winkel van Koopman Mode. Bij Koopman Mode vind je jeans en broeken, T-shirts, shirts en overhemden, sweaters, Jacks en vesten van Cast Iron. 

 
Geschiedenis Cast Iron

Cast Iron is van oorsprong een denim modemerk voor heren opgericht in 2003. Het is uitgegroeid tot een populair herenmerk en wordt verkocht in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland. Cast Iron is de huidige harnas voor de man van nu. Een stoere en ruig merk voor ambitieuze en zelfbewuste jonge mannen, die een stoere en een effortles stijlgevoel willen uitdragen. Het merk is voor echte leiders, die bang zijn om zichzelf te zijn en een uitdaging niet uit de weg gaan: Rebels without a cause.

Kenmerken Cast Iron 

Elegante design met karakter, tijdloze uitstraling, unpolished met aandacht voor detail en gemaakt met vakmanschap. Dit zijn de kenmerken van Cast Iron. De collecties bestaan uit klassieke items die in een stoer, mysterieus en modern jasje worden gegoten. Vintage denims, grof breiwerk en moderne prints. De collecties zijn veelzijdig, met t-shirts, shirts, sweaters, vesten en jacks, maar stoere denims en jeans voor heren staan in het middelpunt. Daarnaast worden de denims en Cast Iron jeans gecoat voor een uniek en edgy effect.

Cast Iron nieuwe collectie 

Onze inkopers doen elk seizoen hun best om de mooiste kledingstukken van het merk Cast Iron in te kopen. Benieuwd naar de nieuwe collectie van Cast Iron? Kom dan langs op de herenafdeling bij Koopman Mode in Tilligte.