Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Cast Iron bij Koopman Mode

Cast Iron
Cast Iron bij Koopman Mode

Cast Iron is verkrijgbaar op de herenafdeling in de winkel van Koopman Mode. Bij Koopman Mode vind je jeans en broeken, T-shirts, shirts en overhemden, sweaters, Jacks en vesten van Cast Iron. In onze winkel hebben wij een gedeelte van de collectie, maar bezoek onze winkel voor nog veel meer Cast Iron en herenmode. 


 
Over Cast Iron

Cast Iron is van oorsprong een denim modemerk voor heren opgericht in 2003. Het is uitgegroeid tot een populair herenmerk en wordt verkocht in Nederland, België, Luxemburg en Zwitserland. Cast Iron is de huidige harnas voor de man van nu. Een stoere en ruig merk voor ambitieuze en zelfbewuste jonge mannen, die een stoere en een effortles stijlgevoel willen uitdragen. Het merk is voor echte leiders, die bang zijn om zichzelf te zijn en een uitdaging niet uit de weg gaan: Rebels without a cause.

 
Kenmerken van Cast Iron

Elegante design met karakter, tijdloze uitstraling, unpolished met aandacht voor detail en gemaakt met vakmanschap. Dit zijn de kenmerken van Cast Iron. De collecties bestaan uit klassieke items die in een stoer, mysterieus en modern jasje worden gegoten. Vintage denims, grof breiwerk en moderne prints. De collecties zijn veelzijdig, met t-shirts, shirts, sweaters, vesten en jacks, maar stoere denims en jeans voor heren staan in het middelpunt. Daarnaast worden de denims en jeans gecoat voor een uniek en edgy effect.

 
Cast Iron bij Koopman Mode

Cast Iron is verkrijgbaar op de herenafdeling in de winkel van Koopman Mode. 
Met meer dan 3200 m2 en meer dan 150 merken hebben wij in onze winkel fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al het winkelen. Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafe. 

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.