Naar boven
  • Gratis verzending & retouren
  • Achteraf betalen & 14 dagen bedenktijd
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie
Catwalk Junkie bij Koopman Mode

Catwalk Junkie is verkrijgbaar in de webshop van Koopman Mode. Hier vind je t-shirts en tops, sweaters en en broeken, t-shirts, sweaters en jurken van Catwalk Junkie.  

contact winkel
 
Over Catwalk Junkie

Opgericht in 2009 door een groep vrienden met een passie voor street style trends en fashion in Amsterdam, is Catwalk Junkie en een fris en jong modemerk voor jonge vrouwen.  Cat walk Junkie staat voor originaliteit en zelf expressie. Unieke en betaalbare fashion voor de jonge vrouw. Niet geschikt voor volgers, maar perfect voor de positieve jonge vrouw die niet bang is om een statement te maken. Voel je geweldig en haal alles uit het leven met Catwalk Junkie.

 
Kenmerken van Catwalk Junkie

De collecties van Catwalk Junkie volgen altijd de laatste catwalk fashion en street style trends van over de gehele wereld. De collecties worden daarnaast geïnspireerd door creativiteit, uitgesproken houding,  positieve persoonlijkheid en is daardoor altijd een beetje rebels.  Door de betaalbare collecties met hippie prints,  stoere patches en statement pieces met tekst is Catwalk Junkie voor babes die het leven omarmen.

 
Catwalk Junkie bij Koopman Mode

Catwalk Junkie is verkrijgbaar in de webshop. Bij Koopman Mode vind je t-shirts en tops, sweaters en en broeken, t-shirts, sweaters en jurken van Catwalk Junkie.  Heb je een item gezien en wil je die in de winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op voorraad is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0541-22 22 22.