• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Cavallaro Napoli bij Koopman Mode

(0)
Cavallaro Napoli bij Koopman Mode 

Op de herenafdeling vind je de collectie van Cavallaro Napoli. De collectie is eigentijds, elegant en met een preppy twist. Het merk kan zichzelf vinden in de Italiaanse uitspraak: ‘fare una bella figura’ dit betekent jezelf presenteren op de best mogelijke manier.

 
Geschiedenis Cavallaro Napoli 

Oprichter Giuseppe Cavallaro had van kleins af aan al een liefde voor mode en richtte in 1999 Cavallaro Napoli op. De oprichter begon met het maken van zijden stropdassen en deze collectie werd verkocht aan zijn familie en vrienden. In 2013 werd de eerste shirtcollectie gelanceerd. Het merk heeft nu meerdere artikelen in de collecties zoals overhemden, blazers, broeken, shirts etc. en wordt verkocht in meer dan 350 winkels.

Cavallaro Napoli onderscheidend

Het merk is een luxury fashion merk dat niet bang is om op te vallen. Dit zie je ook terug in de kleding. De overhemden en blazers van Cavallaro Napoli zijn opvallend, elegant en sommige zijn bewerkt met een print. De collecties hebben typische Italiaanse details. Laat je bij Koopman Mode verrassen door de mooie collectie van Cavallaro Napoli.

Cavallaro Napoli nieuwe collectie 

De nieuwe collectie van Cavallaro Napoli ligt in de winkel! Mooie afgewerkte kledingstukken waaronder colberts zie je dit seizoen terug. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van Cavallaro Napoli? Kom dan langs bij Koopman Mode in Tilligte.