Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Cavallaro

Cavallaro Napoli: Italiaanse roots bij Koopman Mode

Over Cavallaro Napoli                      

Met een Italiaanse vader ontwikkelt de Utrechtse Giuseppe Cavallaro Napoli al sinds zijn jeugd een voorliefde voor Italiaans design. Met name de Napolitaanse kledingindustrie heeft zijn interesse. Hij begint zijn kledingcarrière met de import van zijden dassen. Al snel breidt hij zijn winkel in Utrecht uit met zelf ontworpen overhemden. De Napolitaanse ambacht en stijl voert hierbij de boventoon.

Kenmerken van Cavallaro Napoli

De stijl van Cavallaro Napoli kenmerkt zich door hoge kragen, het geborduurde logo op de rechtermouw en opvallende prints. Naast de herencollectie biedt Cavallaro Napoli sinds 2007 een vrouwelijke variant aan. Ook deze collectie is uitgevoerd in ambachtelijk handwerk, waarbij de detaillering het geheel afmaakt. De kwaliteit is hoog en biedt een perfecte pasvorm, die de vrouwelijke vorm goed accentueert.


Cavallaro Napoli bij Koopman Mode

De damescollectie en de herencollectie van Cavallaro Napoli bestaan onder andere uit shirts, blouses, overhemden, kostuums en polo’s. Daarnaast biedt Cavallaro Napoli fraai uitgevoerde accessoires om de gehele look te completeren. Denk daarbij riemen, sjaals, manchetknopen en stropdassen. Cavallaro Napoli is exclusief verkrijgbaar in onze winkel in Tilligte. Je vindt de herencollectie op de bovenste etage van Koopman Mode en Cavallaro Napoli voor de vrouw op de uitgebreide damesafdeling op de begane grond.
Heb je vragen of kom je er niet uit? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0541-22 22 22.

 
contact winkel