Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Circle of Trust bij Koopman Mode

Geschiedenis Circle of Trust 

Het Nederlandse merk Circle of Trust staat bekend om haar unieke stijl. Ze maken gebruiken van opvallende details, natuurtinten en edfy patronen. In 2005 werd Circle of Trust opgericht met als doel unieke denims creëren voor dames. Tegenwoordig is de collectie van dit merk zo uitgebreid dat je ook terecht kunt bij Circle of Trust voor t-shirts, jasjes en nog meer. Circle of Trust is te vinden op onze damesafdeling. 

Filosofie van Circle of Trust 

Het logo van Circle of Trust bestaat uit vier knopen. De knopen vertegenwoordigen beloftes met betrekking tot de collecties. De eerste knoop staat voor verantwoordelijkheid, de tweede knoop staat voor bewustzijn en de derde knoop voor de inzet om een schoon productieproces na te streven en de fabrikanten hierin te ondersteunen. De vierde knoop sluit de cirkel af. De afsluiting verschilt per persoon.

Circle of Trust en duurzaamheid

Het merk Circle of Trust laat zich inspireren door invloeden van over de hele wereld en ze zijn altijd bezig met het ontwikkelen en innoveren van hun collecties. Het merk levert een bijdrage aan de omgeving door te streven naar een schoon en duurzaam productieproces.

Circle of Trust by Naomi van As 

Circle of Trust heeft samen met Naomi van As een nieuwe capsule uitgebracht. Naomi van As haar topsport achtergrond en sprekende karakter crëerden een directe match met Circle of Trust. Bij Koopman Mode vind je de capsule Circle of Trust by Naomi van As.