Naar boven
  • Gratis verzending
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • Vragen? Bel 0541-222222

Dstrezzed

Shop nu Dstrezzed bij Koopman Mode

Dstrezzed heeft alles in huis voor de moderne gentleman. Elegante tijdloze stijl met een stoer randje. Dstrezzed draait allemaal om draagbare kleding voor de man van nu. Ben jij Chic, Casual Cool of Dandy man. Bij Koopman Mode vind je sweaters, truien, overhemden en jacks en wollen jassen voor heren van Dtrezzed. Shop nu en join the brotherhood of the modern gentleman. 

In onze webshop hebben wij een klein gedeelte van onze merkencollectie. Kom naar onze winkel voor nog een veel groter aanbod van herenmode. 

 
Over Dstrezzed

Dstrezzed is een Nederlands merk en is in 2010 opgericht met collecties moderne designs en tijdloze stijl voor de moderne man. Geinspireerd op de stijl van de jaren '50, waarin de nonchalante casual stijl voor het eerst opkwam.

Dstrezzed: draagbare kleding voor de moderne man

 

 
Shoppen bij Koopman Mode 

Een gedeelte van de collectie is verkrijgbaar in onze webshop. In onze winkel hebben wij een grotere collectie van Dstrezzed. Een item is onze webshop gezien en wil je het graag in onze winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op in de winkel op voorraad is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0541-22 22 22.

Contact