• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

DWRS Label bij Koopman Mode

(0)
DWRS Label 

Dit mooie schoenenlabel is sinds 2020 verkrijgbaar bij Koopman Mode op de schoenenafdeling. In 2015 is het merk DRWS Label opgericht door 2 jonge enthousiaste meiden. Het doel van de meiden is om nieuwe, frisse, modische schoenen te ontwerpen. De schoenen van DWRS Label worden in Nederland ontworpen en geproduceerd in Portugal. Koopman Mode is één van de DWRS Label verkooppunten. 

DWRS Label van hoogwaardige materialen 

De laarzen van het merk DWRS Label zijn gemaakt van luxe leder. De focus bij het ontwerpen en produceren van de laarzen ligt op het comfort. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan vernieuwende en verrassende details om de schoenen speciaal te maken. De missie van het merk DWRS Label is om fashion, luxe en comfort te combineren in een prachtige laarzencollectie.

Cowboylaarzen van DWRS Label 

Als je opzoek bent naar leuke cowboylaarzen, dan is het merk DWRS Label echt iets voor jou. Deze leuke laarzen kun je bij elke outfit combineren. Zo kun je ze dragen onder een lange jurk of bij een spijkerbroek. Vind je het toch lastig om een outfit met cowboylaarzen te combineren? Onze medewerkers helpen je graag. Ook kun je kiezen voor een personal shopper. Dit is een medewerker die op jouw afgesproken tijd en datum voor jou klaar staat. Deze medewerker heeft alle aandacht voor jou en is op de hoogte van de laatste trends. Samen met jou bekijkt de medewerker wat jouw stijl is en waar je naar opzoek bent. Wil je gebruik maken van een personal shopper? Neem dan contact met ons op. 

DWRS Label sneakers 

Het merk DWRS Label is bij de meeste mensen bekend geworden door hun cowboylaarzen, maar wist je dat DWRS Label ook sneakers in het assortiment heeft? De sneakers van het merk zijn net als de laarzen gemaakt van hoogwaardige materialen en zitten comfortabel. Kom je snel de DWRS Label collectie bij Koopman Mode bekijken?