Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Expresso

Expresso
Expresso bij Koopman Mode

Expresso is bij ons verkrijgbaar in de winkel op de damesafdeling. Wil je graag in onze winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op voorraad is. 

contact winkel
 

Over Expresso

Expresso is een Nederlands modemerk dat zich richt op de stijlvolle vrouw. Hun belangrijkste missie is dat de vrouw zich mooi voelt. Niet voor niets is het team van Expresso daarom samengesteld uit 70% vrouwen. Dutch design voor vrouwen en door vrouwen gemaakt. Het ontwerpteam ziet mode vooral ook als een elegante manier om jezelf te uiten. Daarnaast staat het merk voor duurzaamheid. Door gebruik te maken van duurzame materialen, probeert Expresso haar bijdrage aan een betere (mode)wereld te leveren.

Kenmerken van Expresso
De collecties van Expresso kenmerken zich door het accentueren van de vrouwelijke vormen en het verbloemen van de minder positieve punten. De designs zijn elegant, comfortabel en origineel. Het eigentijdse ontwerp gaat altijd uit van vrouwelijkheid, want dat maakt vrouwen tot wie ze zijn. De pasvorm is uitstekend en de maatvoering loopt van maat 34 tot en met 46.

Expresso bij Koopman Mode           

Expresso is bij ons verkrijgbaar in de winkel. Vier keer per jaar bieden wij een frisse collectie aan van Expresso. Deze collecties bestaan elk uit meerdere thema’s, uitgevoerd in opvallende style-items en goede basics aangevuld met bijpassende accessoires. De collectie van Expresso is te vinden op onze damesafdeling. Ook de bijpassende accessoires zijn in onze winkel te vinden, zoals sjaals en riemen. 

Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij in onze winkel fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al het winkelen? Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé. 

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.