Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

FALKE sokken 
Falke sokken voor heren bij Koopman Mode
Falke herensokken  zijn verkrijgbaar op de herenafdeling van Koopman Mode. Heb je een item gezien en wil je die in de winkel komen passen? Vraag van te voren altijd even of het betreffende item op voorraad is. De collectie is online en in de winkel niet altijd hetzelfde.

Over Falke Sokken

Falke is een begrip in de wereld van beenmode. Voor kwaliteit, gedegen en comfortabele beenmode is Falke altijd een voorloper. Opgericht in 1895 in Duitsland is een oud Duits familiebedrijf die staat voor kwalitatieve, gedegen en comfortabele beenmode, waar Falke sokken het meest bekend zijn. 

Kenmerken van Falke sokken

Goede sokken zijn essentieel om comfortabel de dag door te komen. De sokken van Falke voor heren staan bekend om de fijne stoffen en de lange gebruiksduur. Falke sokken zijn altijd een voorloper in draagcomfort en gebruik. Ook na het wassen blijven de sokken mooi en kwalitatief goed. Hierdoor is Falke zijn een musthave in de kast van menig man. En dit alles voor een goede prijs.

Falke sokken voor heren bij Koopman Mode

Falke herensokken zijn verkrijgbaar op de herenafdeling van Koopman Mode. 

Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij in onze winkel fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al het winkelen? Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.