Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Florèz

Florèz

Florèz is in Amsterdam in 2016 opgericht. Dit jonge merk is opgericht door Floris en Angéla. Samen met Floris oom Cengiz die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de mode-industrie in Istanbul en Amsterdam. Florèz staat bekend om broeken die perfect passen bij de levensstijl van de moderne vrouw.

Fairtrade

De oprichters van Florèz bieden transparantie in alle processen. Ze streven erna om mensen een positief gevoel te geven in hun kleding. De kleding van Florèz wordt gemaakt van kwaliteit en is comfortabel. Tijdens het produceren van de broeken maken ze gebruik van de nieuwste materialen zoals modal en tencel.

Broeken

Zoals eerder vermeld bestaat het assortiment van Florèz uit broeken. Alle broeken hebben een naam gekregen zoals: Charmeur (slim fit), Bodine (highwaist), Bobbi (raw edge) en Hally (flairpijp). Bij het ontwerpen van de broeken wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om de mooiste wassingen te creëren.

Damesafdeling

Op de damesafdeling vind je het merk Florèz. Naast dit broekenmerk vind je hier ook broekenmerken zoals Replay, Zhrill en Tommy Hilfiger. Ben je opzoek naar een goede comfortabele broek? Onze medewerkers helpen je graag. Naast broeken vind je op de damesafdeling ook truien, blouses, shirts, accessoires en jassen. Ook heeft Koopman Mode een schoenenafdeling met schoenen voor mannen en vrouwen. Zo kun jij direct je outfit compleet maken.

Personal shopper

Vind je het lastig om zelf een outfit te vinden of heb je binnenkort een gelegenheid? Boek dan een personal shopper. Je kiest zelf een datum en een tijdstip waarop je wilt komen winkelen. Daarnaast kun je ook kiezen door welke medewerker je geholpen wil worden. Onze medewerker heeft op het afgesproken tijdstip alle aandacht voor jou en is op de hoogte van de laatste trends. Samen met jou zoekt de medewerker een geschikte outfit uit. Je kunt ook met meerdere mensen gebruik maken van onze personal shoppers. Neem voor een afspraak maken of om meer informatie op te vragen contact met ons op.