• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Florèz jeans bij Koopman Mode

(0)
Florèz

Florèz is in Amsterdam in 2016 opgericht. Dit jonge merk is opgericht door Floris en Angéla. Samen met Floris oom Cengiz die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de mode-industrie in Istanbul en Amsterdam. Florèz staat bekend om jeans die perfect passen bij de levensstijl van de moderne vrouw.

Florèz fairtrade 

De oprichters van Florèz bieden transparantie in alle processen. Ze streven erna om mensen een positief gevoel te geven in hun kleding. De kleding van Florèz wordt gemaakt van kwaliteit en is comfortabel. Tijdens het produceren van de broeken maken ze gebruik van de nieuwste materialen zoals modal en tencel.

Florèz jeans

Zoals eerder vermeld bestaat het assortiment van Florèz uit jeans. Alle jeans hebben een naam gekregen zoals: Charmeur (slim fit), Bodine (highwaist), Bobbi (raw edge) en Hally (flairpijp). Bij het ontwerpen van de Florèz jeans wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om de mooiste wassingen te creëren.

Florèz op de damesafdeling

Op de damesafdeling vind je het merk Florèz. Naast dit broekenmerk vind je hier ook broekenmerken zoals Replay, Kuyichi en Tommy Hilfiger. Ben je opzoek naar een goede comfortabele broek? Onze medewerkers helpen je graag. Naast broeken vind je op de damesafdeling ook truien, blouses, shirts, accessoires en jassen. Ook heeft Koopman Mode een schoenenafdeling met schoenen voor mannen en vrouwen. Zo kun jij direct je outfit compleet maken.