• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Frank Lyman is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Frank Lyman 

Op zijn 18de wist Frank Lyman al wat hij wilde doen: vrouwen in alle leeftijdscategorieën kleden in mooie, vrouwelijke kleding. Hij begon op zijn 18de dan ook te werken in de mode-industrie van Canada. In 2001 heeft hij zijn eigen modelabel opgericht en vernoemd naar zichzelf. Het merk Frank Lyman wordt vandaag de dag in meer dan 60 landen verkocht. In het assortiment van Frank Lyman vind je dus damesmode. 

Feestelijke kleding van Frank Lyman 

Frank Lyman richt zich op de vrouw die zich mooi en vrouwelijk wil kleden. Je vindt in het assortiment dan ook feestelijke kleding zoals jurken of rokken. De kleding is opvallend door opvallende prints en kleuren. De vrouw die de kleding van Frank Lyman koopt is zeker van zichzelf, een beetje rebel en wil uniek zijn. Naast de opvallende prints en kleuren heeft Frank Lyman ook basisitems in het assortiment zoals een effen jurk.

Frank Lyman eerlijk geproduceerd

Frank Lyman is trots dat hij kan zeggen dat al de collecties voor 98% in Canada geproduceerd worden. In dit land zijn kinderarbeid en slechte arbeidsomstandigheden niet aan de orde. Dit betekent dat de consument weet dat ze een eerlijk product in huis halen.

Frank Lyman Feestkleding 

De kleding van het merk Frank Lyman is feestelijk en is te vinden op de feestafdeling. Op deze afdeling vind je alles voor een feestelijke avond. Naast het merk Frank Lyman, vind je hier ook Joseph Ribkoff en Vera Mont. Iedere gelegenheid vraagt om een andere outfit. Je kunt bij ons terecht voor je outfit, maar ook voor bijpassende accessoires en schoenen. Heb je binnenkort een speciale gelegenheid en wil je graag hulp bij het vinden van een geschikte outfit? Boek dan een personal shopper. Onze personal shoppers helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit. Je kunt je voorkeuren doorgeven en wij gaan op zoek naar de perfecte outfit. De medewerker heeft alle tijd voor jou en zal ook haar uiterste best doen om jou te laten stralen in je nieuwe outfit.