Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Frank Walder

Frank Walder is in 2006 opgericht voor stijlbewuste vrouwen, die zich graag vrouwelijk kleden. Het Duitse merk heeft het comfortabel voelen hoog in het vaandel staan. De kleding heeft een klassieke, vrouwelijke uitstraling die past bij de moderne vrouw die van het leven geniet.

Luxe stoffen

Het merk Frank Walder gaat echt met de tijd mee. In het assortiment zie je veel printjes zoals bloemen, blokjes etc. In het assortiment zijn ook veel combinatiemogelijkheden te zien zoals een jasje met een bijpassende broek of een twinset. De kleding is voorzien van sierelementen zoals knopen, ruches, glittergaren en siersteentjes. De ontwerpers van Frank Walder maken alleengebruik van luxe stoffen en stevige materialen.

Gelegenheden

De collectie van Frank Walder kan tijdens elke gelegenheid gedragen worden. Of je nu een familiefeest of een dagje thuis bent, de kleding kun je altijd dragen. Door de bijpassende kleurthema’s zijn alle kledingstukken eenvoudig met elkaar te combineren en past alles bij elkaar. Hierdoor kun je makkelijk afwisselen tussen een sportieve, klassieke of casual look.

Personal shopper

Heb je een feestje of ben je op zoek naar een nieuwe gaderobe? Je kunt bij Koopman Mode een personal shopper boeken. Deze collega helpt je met het vinden van de juiste outfit passend bij jouw wensen. Je kunt de personal shopper boeken door contact met ons op te nemen.