• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Freebird bij Koopman Mode in Tilligte

(0)
Freebird bij Koopman Mode 

Het Amsterdamse jonge merk Freebird is in 2016 opgericht en is verkrijgbaar op de damesafdeling bij Koopman Mode in Tilligte. De collectie bestaat voornamelijk uit jurken met perfecte pasvormen. Daarnaast worden de jurken van Freebird gemaakt van uitstekende kwaliteit en zijn de jurken voorzien van verschillende details. De ontwerpers van Freebird reizen over de wereld, opzoek naar mooie prints en luxe stoffen. Ook pikken de ontwerpers de laatste trends op in andere landen. Het is bij dit merk belangrijk dat elke jurk er weer vrolijk, opvallend en stylish uitziet.

Freebird jurken voor elke gelegenheid 

Zoals we in de vorige Alinea al zeiden, bestaat de collectie van Freebird voornamelijk uit jurken. De jurken van dit merk bestaan uit verschillende printjes en kleuren. Freebird gelooft dat er voor elke vrouw een passende jurk is voor elke gelegenheid. Als je opzoek bent naar een merk dat het hele jaar door jurken creëert, dan is het merk Freebird echt iets voor jou. Je vindt het merk Freebird op de damesafdeling. 

Freebird verkrijgbaar bij Koopman Mode 

Vanaf 2020 is Freebird verkrijgbaar bij Koopman Mode. Je vindt dit prachtige merk op onze damesafdeling. Naast dit merk vind je ook merken zoals Fabienne Chapot, Only, Mos Mosh en Minus. Naast kleding heeft Koopman Mode ook een schoenenafdeling. Hier kun je terecht voor pumps, laarzen, sneakers, instappers, sandalen en nog veel meer. Ben je na het winkelen toe aan iets drinken of iets lekkers? Dan kun je in ons Fashioncafé terecht. Het eerste kopje koffie of thee ontvang je gratis. We zien je graat bij Koopman Mode in Tilligte.