Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Fynch-Hatton is verkrijgbaar bij Koopman Mode

Fynch-Hatton

Fynch-Hatton is in 1998 opgericht door Roger Brandts. Hiervoor had zijn familie al in1946 het bedrijf Wilhelm Brandts Tuchfabrik GmbH opgericht. Roger ging een studie in textiel volgen en liep hierbij 6 maanden stage in Zuid-Afrika. Tijdens zijn stage verscheen de film ‘Out of Africa’ in de bioscopen en hierdoor werd Roger Brandts gefascineerd. Hij wilde een merk maken dat het Afrikaanse continent samenvatte zoals de zon, de kleuren, de dieren, de natuur en de bevolking met hun traditionele kleding.

Vele kleuren

Het merk Fynch-Hatton is Internationaal bekend en dan voornamelijk de shirts met de vele kleuren en de mooie basisontwerpen. De kleding is van hoge kwaliteit en een groot deel van de kleding is gemaakt met de hand. Ieder kledingstuk is afgewerkt tot in de allerfijnste details.

Herenafdeling

Op de herenafdeling hebben we kleding, jassen, schoenen en accessoires. Zo kun je direct je hele outfit compleet bij ons maken. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste outfit? Onze collega’s helpen je graag. Je kunt ook een afspraak maken bij onze personal shoppers. Je geeft dan aan wanneer je langs wilt komen en wij zorgen dat er een medewerker voor je klaar staat. Je kunt dan je wensen doorgeven en voor welke gelegenheid je kleding zoekt en onze personal shopper helpt je dan met het vinden van de juiste kleding. Maak van te voren een afspraak als je geholpen wilt worden door een personal shopper.