Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

G-star is verkrijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

 
 
G-star bij Koopman Mode 

In 1989 is G-star opgericht met haar filosofie: “Alleen het product”. Het bedrijf begon met het ontwerpen van denims en als gauw kwam het merk met een heel assortiment. In 2019 is het merk begonnen met de eerste collectie aan kinderkleding. Je vindt G-star op onze kinderafdeling bij de jongens. G-star is te koop in meer dan 11.000 winkels wereldwijd en het merk heeft zelf 830 winkels.

G-star kids 

Zoals eerder vermeld is G-star te vinden op onze kinderafdeling bij de jongens. Het assortiment bestaat naast broeken ook uit T-shirts en truien. Je kunt de kleding van G-star krijgen in de volgende maten 98 tot en met 128 en maat 128 tot en met maat 178.

G-star is duurzaam 

G-star is een merk dat erg duurzaam is. Het merk is heel transparant over met welke fabrieken ze werken. Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij de organisatie Made-by. Deze organisatie zet zich in om de mode-industrie duurzamer te maken. Een deel van de kleding van G-star wordt gemaakt van gerecycled plastic. De ontwerpers denken veel na over de toekomst. Ze willen een goed assortiment, maar daarnaast denken ze ook na over de impact op de mens en planeet.

Bioscoop en speelhoek bij Koopman Mode 

Bij Koopman Mode kunnen je kinderen zich prima vermaken. Wij hebben namelijk een speelhoek en een bioscoop. In de speelhoek hebben wij diverse soorten speelgoed zodat je zoon of dochter kan spelen terwijl jij rustig kan rondkijken.