• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Gant voor dames en heren bij Koopman Mode

(0)
Gant dames- en herenkleding 

Gant is een Amerikaans merk dat in 1949 is opgericht door Bernard Gantmacher. In het begin heeft dit merk zich voornamelijk gericht op overhemden. Het merk is te vinden op onze herenafdeling. De stijl die je ziet bij Gant is vooral bekend door het prestigieuze Amerikaanse universitaire leven. Bij de kleding van het merk Gant zie je het subtiele logo terug in elk kledingstuk. Je vindt het merk Gant bij Koopman Mode op de dames- en herenafdeling. 

Sportief en chique met Gant 

De kleding van Gant kun je sportief dragen zoals de hoodies of de sweaters, maar je kunt met de kleding ook zorgen voor een chique look door de polo’s. De collectie is te herkennen aan het kleurgebruik, de tijdloze modellen, de dessins en de verfijnde kwaliteit van de gebruikte stoffen.De stijl van Gant wordt gekenmerkt door de look van Amerikaanse colleges en universiteiten. De kleding kan sportief gedragen worden, maar ook chique. Je kunt de kleding van Gant eenvoudig combineren met andere merken. Zo kun jij je eigen look creëren.

Gant bij Koopman Mode 

Zoals eerder aangegeven vind je Gant bij Koopman Mode op de dames- en herenafdeling. Naast de dames- en herenafdeling heeft Koopman Mode ook een kinder- en schoenenafdeling. Wil je geholpen worden bij het vinden van een leuke outfit? Maak dan een afspraak met onze personal shopper. Deze medewerker helpt je bij het vinden van een outfit. Je kunt ook direct bij het maken van een afspraak aangeven wanneer je wilt en voor hoeveel personen je een personal shopper wilt. Zo kun je in één keer je hele gezin van een nieuwe outfit voorzien.