• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Gardeur dames en heren broeken bij Koopman Mode

(0)


 
Gardeur dames en heren

Gardeur heren- en damesbroeken zijn bij ons verkrijgbaar op de heren- en damesafdeling van Koopman Mode. Het Duitse merk is in 1920 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in heren- en damesbroeken. De broeken worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uitstekende pasvorm. Koopman Mode is één van de Gardeur verkooppunten. 

Gardeur broeken 

Atelier Gardeur is de broekenspecialist voor dames en heren uit Duitsland. De Gardeur broeken zijn kwalitatief, duurzaam en hebben een geweldige pasvorm. Gardeur is geschikt voor iedere gelegenheid en maakt altijd gebruik van innovatieve technieken en pasvormen. De zoektocht naar de perfecte broek van concept tot ontwikkeling vindt tevens allemaal plaats in de eigen fabriek in Monchengladbach.

Kenmerken van Gardeur 

Bij Gardeur draait altijd om kwaliteit en pasvorm. De materialen worden met zorg uitgezocht en tijdens het ontwerpproces staat draagcomfort altijd voorop. Dit in combinatie met de stijlvolle uitstraling is Gardeur altijd een perfecte basic voor in de kledingkast en daardoor geschikt voor allerlei gelegenheiden van casual tot gekleed.


Gardeur bij Koopman Mode 

Gardeur broeken zijn bij ons verkrijgbaar op de herenafdeling en op de damesafdeling van Koopman Mode. Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Kom naar onze winkel in Tilligte voor nog veel meer keuze uit de mooiste damesmode, herenmode en kindermode. Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al het winkelen? Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé