Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Gardeur

Gardeur
Gardeur bij Koopman Mode

Gardeur herenbroeken zijn bij ons verkrijgbaar op de herenafdeling van Koopman Mode. 

contact winkel
 
Over Gardeur

Atelier Gardeur is de broekenspecialist voor dames en heren uit Duitsland. De broeken zijn kwalitatief, duurzaam en hebben een geweldige pasvorm. Gardeur is geschikt voor iedere gelegenheid en maakt altijd gebruik van innovatieve technieken en pasvormen. De zoektocht naar de perfecte broek van concept tot ontwikkeling vindt tevens allemaal plaats in de eigen fabriek in Monchengladbach.

Kenmerken van Gardeur.

Bij Gardeur draait altijd om kwaliteit en pasvorm. De materialen worden met zorg uitgezocht en tijdens het ontwerpproces staat draagcomfort altijd voorop. Dit in combinatie met de stijlvolle uitstraling is Gardeur altijd een perfecte basic voor in de kledingkast en daardoor geschikt voor allerlei gelegenheiden van casual tot gekleed.

 
Gardeur bij Koopman Mode

Gardeur herenbroeken zijn bij ons verkrijgbaar op de herenafdeling van Koopman Mode. Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Kom naar onze winkel in Tilligte voor nog veel meer keuze uit de mooiste damesmode, herenmode en kindermode. Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al het winkelen? Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé. Klik op de button en bekijk al onze afdelingen.