• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Genti is verkrijgbaar op de herenafdeling bij Koopman Mode

(0)
Genti bij Koopman Mode 

Het merk Genti is in 2004 opgericht. Het merk richt zich op mannen en is dan ook te vinden bij Koopman Mode op de herenafdeling. De collecties van Genti zijn altijd nieuw en anders, om zo te kunnen voldoen aan de eisen van de mode gedreven consument. Je herkent de kleding van Genti door de mix van clean chique en casual sportwear. Koopman Mode is één van de Genti verkooppunten. 

Onderscheidend met Genti 

De kleding van Genti onderscheidt zich door interessante kleurencombinaties en uitstekende pasvormen. Doordat het bedrijf veel aandacht aan de pasvorm besteedt, is het een plezier om de kleding te dragen. De kleding van Genti kun je met elkaar combineren, maar ook met kledingstukken van andere merken. Op de herenafdeling bij Koopman Mode vind je naast het merk Genti ook andere merken zoals PME Legend, Petrol, Vanguard en Tommy Hilfiger.

Jouw Genti outfit 

Vind je het lastig om een outfit samen te stellen of ben je opzoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Boek dan een personal shopper. Dit is een medewerker die op het afgesproken tijdstip en data voor je klaar staat. Samen met jou wordt er gekeken naar jouw stijl. Tijdens het personal shoppen heeft de medewerker alle aandacht voor jou. Doordat Koopman Mode meer dan 200 merken heeft, zit er altijd wel iets bij voor jou. Boek een personal shopper hier.