• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Gentiluomo koop je bij Koopman Mode

(0)
Gentiluomo bij Koopman Mode 

In 1993 is het Amsterdamse merk Gentiluomo opgericht. De kleding wordt ontworpen voor de man en heeft een Italiaanse uitstraling. De naam Gentiluomo betekent in het Engels Gentlemen. Het assortiment van het merk Gentiluomo bestaat uit bovenkleding op de herenafdeling.


Geschiedenis Gentiluomo 

Het merk Gentiluomo is zoals eerdere gemeld in 1993 ontstaan en richtte zich op overhemden. Twee jaar nadat het merk opgericht was, werd het assortiment groter gemaakt. Naast overhemden kon je nu ook bij dit merk terecht voor colberts en truien. De missie is om premium mode aan mannen te leveren, waarbij de Italiaanse smaak, de stijl en creativiteit centraal staat. Je vindt Gentiluomo kleding op de herenafdeling. 

Gentiluomo goed te combineren

De kledingstukken van het merk Gentiluomo zijn goed te combineren met elkaar, maar daarnaast ook met andere merken. De kleuren uit de Gentiluomo collectie zijn vaak zacht en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. 


Meer dan 200 merken bij Koopman Mode 

Of je nu opzoek bent naar een kledingstuk of gewoon de nieuwe mode wilt bekijken, bij Koopman Mode ben je op het juiste adres. Bij Koopman Mode hebben we namelijk meer dan 200 merken aan dames-, heren- en kinderkleding. Daarnaast heeft Koopman Mode ook een dames- en herenschoenenafdeling. Zo kun jij direct je outfit proberen met een paar schoenen. Ook voor jassen ben je bij Koopman Mode op het goede adres. Kom genieten van een gratis kopje koffie of thee in ons Fashioncafé. Het eerste kopje koffie of thee is namelijk gratis. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke broodjes of lekkernijen. Zien we je snel bij Koopman Mode in Tilligte.