Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Gerry Weber

Gerry Weber
 
 
Gerry Weber bij Koopman Mode 


Het damesmerk Gerry Weber bestaat uit een grote verscheidenheid aan o.a. rokken en jurken, jassen, broeken, pantalons, tops en T-shirts, vesten en blazers. Het merk is in 1973 opgericht in Duitsland door Gerhard Weber en Udo Hardieck. Ze begonnen met het produceren van damesbroeken, maar al gauw zijn ze gestart met een volledig assortiment aan dameskleding.

Stijlvolle mode

De kleding van Gerry Weber is het lifestyle merk voor de stijlvolle vrouw. De kleding is herkenbaar aan de uitstekende pasvorm en door de stijlvolle uitstraling. Er worden meerdere collecties per jaar gelanceerd, waardoor de collecties altijd stijlvol en nooit saai zijn. Luxe details, speelse kleuren en een geweldige pasvorm, waar kwaliteit altijd boven aan staan. Dit damesmerk is makkelijk te combineren en geschikt voor meerdere gelegenheden van bruiloften en feesten tot casual en alledaags. De collectie is verkrijgbaar in de maten 38 t/m 48.

Gerry Weber bij Koopman Mode

De collectie bestaat uit een grote verscheidenheid aan blouses, tops, rokken en jurken, jasjes, jassen, broeken, pantalons, tops en T-shirts, vesten en blazers. Je vindt de Gerry Weber collectie op onze damesafdeling. Hier vind je ook merken zoals Frank Walder en Rosner.

Fashioncafé

Ben je klaar met winkelen of even toe aan een pauze? Bij ons in het fashioncafé kun je tot rust komen onder het genot van een kopje koffie of thee. Het eerste kopje koffie of thee in ons café is gratis. Daarnaast kun je hier ook terecht voor heerlijke broodjes zoals tosti’s of een uitsmijter. Wil je iets lekkers voor bij de koffie? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit appelgebak, Twentse krentenwegge of een saucijzenbroodje. Ben je ergens allergisch voor? Geef het dan door aan onze medewerkers zodat ze hier rekening mee kunnen houden.