• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Gerry Weber is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
 
 
Gerry Weber bij Koopman Mode

Het damesmerk Gerry Weber bestaat uit een grote verscheidenheid aan o.a. rokken en jurken, jassen, broeken, pantalons, tops en T-shirts, vesten en blazers. Het merk is in 1973 opgericht in Duitsland door Gerhard Weber en Udo Hardieck. Ze begonnen met het produceren van damesbroeken, maar al gauw zijn ze gestart met een volledig assortiment aan dameskleding.

Stijlvolle mode van Gerry Weber 

De kleding van Gerry Weber is het lifestyle merk voor de stijlvolle vrouw. De kleding van Gerry Weber is herkenbaar aan de uitstekende pasvorm en door de stijlvolle uitstraling. Er worden meerdere collecties per jaar gelanceerd, waardoor de collecties altijd stijlvol en nooit saai zijn. Luxe details, speelse kleuren en een geweldige pasvorm, waar kwaliteit altijd boven aan staan. Dit damesmerk is makkelijk te combineren en geschikt voor meerdere gelegenheden van bruiloften en feesten tot casual en alledaags. De Gerry Weber collectie is verkrijgbaar in de maten 38 t/m 48.

Gerry Weber op de damesafdeling 

De collectie bestaat uit een grote verscheidenheid aan blouses, tops, rokken en jurken, jasjes, jassen, broeken, pantalons, tops en T-shirts, vesten en blazers. Je vindt de Gerry Weber collectie op onze damesafdeling. Hier vind je ook merken zoals Frank Walder en Roberto Sarto. Kom je snel langs bij Koopman Mode in Tilligte?