Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Gil Bret jassen bij Koopman Mode

Gil Bret bij Koopman Mode 

Het merk Gil Bret is onderdeel van de Betty Barclay groep. Gil Bret is in 1968 in Nussloch opgericht. Het merk is daarna als snel uitgegroeid tot een van de meest bekende outdoor-merken in Duitsland. De jassen worden in meer dan 60 landen verkocht.

Gil Bret jassen voor de moderne vrouw 

Het assortiment van Gil Bret varieert van trendy gewatteerde jas tot klassieke trenchcoat. Bij de klassieke modellen blaast Gil Bret door gebruik van frisse kleuren nieuw leven in de modellen. De Gil Bret jassen zijn afgewerkt met praktische details zoals een blinde drukknoopsluiting. Alle jassen worden gemaakt van stoffen met de beste kwaliteit, waardoor je lang met de jas kan doen. Gil Bret kent drie verschillende stijlen, namelijk outdoor, sport en limited edition.

Doelstelling van Gil Bret 

De doelstelling van Gil Bret is om de kwaliteit te combineren met een optimale pasvorm en volgens actuele modetrends. Het merk staat vooral bekend om zijn hoge productkennis, mode expertise en innovatiekracht. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt door Gil Bret erg serieus genomen. Het merk steunt diverse projecten zoals UNICEF.

Gil Bret jassen 

De jassen van Gil Bret vind je op de jassenafdeling. Hier vind je alle jassen die wij verkopen. Wij hebben voor iedereen wel de geschikte jas. Zo hebben wij mantels, jacks, trendcoats en gewatteerde jassen. Ook vind je bij ons meerdere merken zoals Barbara Lebek, Reset en Beaumont. Een medewerker helpt je graag met het vinden van de juiste jas. Ben je op zoek naar een speciale jas en wil je weten of wij die jas in het assortiment hebben? Neem dan contact met ons op.