Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Giorgio

Giorgio

In 1058 is het merk Giorgio ontstaan in Toscane in Italië. De schoenen worden hier met de hand gemaakt speciaal voor de Italiaanse markt. Doordat de schoenen van hoge kwaliteit waren, werd het merk al snel bekend in Europa. Het merk is zo bekend geworden door het 100% Italiaanse handwerk, de kwaliteit van het leer, de aandacht, het uiterlijk en de goede prijs en kwaliteitsverhouding. Daarnaast heeft Giorgio nog meer specialiteiten zoals de poetstechnieken en de unieke Cucita Nero-stikmethode.

Voor de Nederlandse man

Het merk Giorgio is geschikt voor de Nederlandse man omdat het merk met verschillende breedtematen werkt. Hierdoor kan een man met een bredere voet ook terecht bij Giorgio. De schoenen staan bekend om modieus en elegant te zijn. De schoenen van Giorgio zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast dat de schoenen er mooi uitzien, hebben ze ook een hoog draagcomfort.

Herenschoenen

Op de herenafdeling vind je een aparte afdeling met schoenen. Zo kun je direct bij je nieuwe outfit schoenen aanpassen. We hebben hier meerdere soorten schoenen zoals nette schoenen, sneakers en nog meer. We verkopen hier verschillende merken zoals Blackstone, Cycleur de Luxe en H32.

Personal shopper

Ben je toe aan een nieuwe set kleding en wil je graag hulp bij het vinden van een leuke outfit? Boek dan eens een personal shopper. Jij geeft jouw datum door dat je kan en een tijdstip en wij zorgen ervoor dat een medewerker alle aandacht voor jou heeft. De medewerker weet precies wat de laatste trends zijn en hoe de pluspunten benadrukt moeten worden. Ze kijkt samen met jou naar wat je wensen zijn en wat je stijl is en zoekt aan de hand daarvan setjes uit. Je kunt een personal shopper online boeken of neem telefonisch contact met ons op.