• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Giorgio 1958 is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
 
Giorgio Schoenen bij Koopman Mode 

In 1958 is het merk Giorgio ontstaan in Toscane in Italië. De schoenen worden hier met de hand gemaakt speciaal voor de Italiaanse markt. Doordat de Giorgio schoenen van hoge kwaliteit waren, werd het merk al snel bekend in Europa. Giorgio 1958 is zo bekend geworden door het 100% Italiaanse handwerk, de kwaliteit van het leer, de aandacht, het uiterlijk en de goede prijs en kwaliteitsverhouding. Daarnaast heeft Giorgio nog meer specialiteiten zoals de poetstechnieken en de unieke Cucita Nero-stikmethode.

Giorgio schoenen voor de Nederlandse man 

Het merk Giorgio is geschikt voor de Nederlandse man omdat het merk met verschillende breedtematen werkt. Hierdoor kan een man met een bredere voet ook terecht bij Giorgio. De schoenen staan bekend om modieus en elegant te zijn. De schoenen van Giorgio zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast dat de schoenen er mooi uitzien, hebben ze ook een hoog draagcomfort.

Giorgio herenschoenen 

De schoenen van Giorgio 1958 vind je op de schoenenafdeling op de herenafdeling. Hier vind je verschillende merken zoals Blackstone, Cycleur de Luxe en H32. Een aantal schoenen hebben een bijpassende riem, waardoor jij je outfit direct compleet maakt. Kom je snel langs om de nieuwe collectie van Giorgio te bewonderen?