• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Gollehaug kleding is te koop bij Koopman Mode

(0)
Gollehaug bij Koopman Mode 

Gollehaug is opgericht in 1950 door Gottlieb en Anni Haug. Het Duitse merk is opgericht voor de klassieke sportieve vrouw. Je vindt in het assortiment van Gollehaug alles voor een complete outfit. De Gollehaug collectie wordt goed op elkaar afgestemd zodat je ze goed kunt combineren.

Prijs-kwaliteitsverhouding van Gollehaug 

De kleding van Gollehaug heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk zorgt ervoor dat de producten gemaakt worden met de beste garen en stoffen. Gollehaug wordt omschreven als kleurrijk met bijzonder detail. De kleding heeft een klassieke uitstraling met een casual randje.

Gollehaug op de damesafdeling

Het merk Gollehaug vind je op de damesafdeling van Koopman Mode. De hele collectie van Gollehaug hangt bij elkaar zodat je direct combinaties kan maken. Zie je iets leuks op internet of ergens anders en wil je graag weten of wij het artikel op voorraad hebben? Bel dan naar 0541 - 22 22 22. 

Fashioncafé 

Ben je toe aan een pauze? Neem dan eens een kopje koffie of thee in ons Fashioncafé. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Daarnaast kun je ook jezelf trakteren op een lekker stuk appeltaart of op plaatcake. Je kunt ook in ons Fashioncafé broodjes of wraps bestellen. Mocht je ergens allergisch voor zijn, geef het dan aan ons door zodat we er rekening mee kunnen houden. Of kies jij liever voor iets warms? Ga dan voor een heerlijke soep of voor een broodje kroket.