• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Gosh schoenen vind je bij Koopman Mode

(0)
Gosh bij Koopman Mode 

Gosh heeft een groot assortiment aan schoenen voor elke gelegenheid. De schoenen vind je op onze schoenenafdeling. De collectie staat bekend om de eigentijdse uitstraling, de luxe leersoort en de uitstekende pasvorm. 

Variërende Gosh schoenen collectie 

De collectie van Gosh bestaat uit verschillende soorten schoenen zoals sneakers of laarsjes. Deze zijn beschikbaar in effen kleuren, maar sommige zijn ook verkrijgbaar in printjes. Met de schoenen van Gosh maak jij je outfit af. De schoenen van Gosh zijn verkrijgbaar in diverse materialen en de schoenen hebben een normale breedte.

Gosh op de schoenenafdeling

Ben je op zoek naar een leuke schoen? Kom dan eens een kijkje nemen op onze schoenenafdeling. Je vindt de schoenenafdeling achterin bij de damesafdeling. We hebben bij Koopman Mode op de damesafdeling meerdere merken te koop zoals Piede Nudi, Cycleur de Luxe, Blackstone en Mjus. Zoek je een schoen voor een speciale gelegenheid? Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van de juiste schoen.

Uitrusten in ons fashioncafé 

Ben je toe aan een pauze tijdens het winkelen? Kom dan gezellig genieten van een kopje koffie of thee in ons fashioncafé. Je krijgt hier het eerste kopje koffie of thee gratis. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke broodjes zoals broodje dinkelland of broodje Koopman. Ook kun je in ons fashioncafé genieten van heerlijke wraps, uitsmijters en tosti’s. Wil je liever een smaakmaker voor bij de koffie? Dan hebben wij ook heerlijke appelgebak, Twentse krentenwegge, plaatcake en nog veel meer.