Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Gustav

Gustav

Gustav is een Deens modemerk dat in 2009 is opgericht. Dit merk vind je bij ons op de damesafdeling. De collectie van Gustav bestaat uit jurken, blouses, shirts, rokjes, jasjes, broeken en nog meer.  

Opvallend

De kleding van Gustav is opvallend. Je ziet veel kleuren en details. Het merk is voor de zelfverzekerde vrouw. Je kunt de kleding van Gustav formeel, maar ook informeel dragen. De kleding is tijdloos en vrouwelijk. Daarnaast heeft de kleding van Gustav vaak veel prints en details. De kleding is vaak afgewerkt met bijzondere knopen, delicate voeringen en rijke borduursels.

Combineren

Zoals eerder genoemd bevat de kleding van Gustav veel kleuren en prints. De prints en materialen worden geleverd in bijpassende kleuren. Het merk besteed veel aandacht aan samenhangende collecties, waardoor je de kleding eenvoudig kan combineren. Daarnaast kun je Gustav natuurlijk ook met andere merken combineren. Combineer een blouse met een print bijvoorbeeld met een effen broek. Op de damesafdeling vind je veel merken zoals JoshV, Liu Jo, Summum Woman en Yaya.

Fashioncafé

Ben je tussen het winkelen toe aan een heerlijke kop koffie of thee? Neem dan even pauze in ons Fashioncafé. De eerste kop koffie of thee krijg je van ons. Heb je zin om jezelf op iets lekkers te trakteren? Kijk dan even in onze menukaart. We hebben heerlijke appelgebak of een saucijzenbroodje. Natuurlijk serveren wij ook andere heerlijke broodjes of wraps. Mocht je ergens allergisch voor zijn, geef het dan aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.