Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Gustav Denmark is verkrijgbaar bij Koopman Mode in Tilligte

Gustav bij Koopman Mode 

Gustav is een Deens modemerk dat in 2009 is opgericht. Dit merk vind je bij ons op de damesafdeling. De collectie van Gustav bestaat uit jurken, blouses, shirts, rokjes, jasjes, broeken en nog meer. Het merk wordt ook weleens Gustav Denmark genoemd.

Opvallende kleding van Gustav 

De kleding van Gustav is opvallend. Je ziet veel kleuren en details. Het merk is voor de zelfverzekerde vrouw. Je kunt de kleding van Gustav formeel, maar ook informeel dragen. De kleding is tijdloos en vrouwelijk. Daarnaast heeft de kleding van Gustav vaak veel prints en details. De kleding is vaak afgewerkt met bijzondere knopen, delicate voeringen en rijke borduursels. Ben je benieuwd naar de Gustav kleding? Kom dan eens langs op de damesafdeling. 

Gustav combineren 

Zoals eerder genoemd bevat de kleding van Gustav veel kleuren en prints. De prints en materialen worden geleverd in bijpassende kleuren. Het merk besteed veel aandacht aan samenhangende collecties, waardoor je de kleding eenvoudig kan combineren. Daarnaast kun je Gustav natuurlijk ook met andere merken combineren. Combineer een blouse met een print bijvoorbeeld met een effen broek. Op de damesafdeling vind je veel merken zoals JoshV, Liu Jo, Summum Woman en Yaya. Kom je snel langs voor de nieuewe Gustav collectie?