• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

H32 schoenen vind je bij Koopman Mode

(0)


 
H32 bij Koopman Mode 

Het merk H32 is een Nederlands merk dat in 2006 is ontstaan en onderdeel is van het merk Melik. De ontwerper Melik Alphan was 32 jaar toen hij begon met het ontwerpen van de schoenen vandaar ook de naam H32. Het merk is voornamelijk bekend in Duitsland, België en Nederland. De schoenen van H32 zijn verkrijgbaar op de dames- en heren schoenenafdeling.

H32 sneakers 

H32 is de sneakerlijn van Melik. De schoenen van het merk H32 worden uit één stuk leer gemaakt zonder naden. De schoenen worden ook wel Onepiece genoemd. De maker geeft ook aan dat de schoenen onepiece- one world zijn. Ze hebben een hoog draagcomfort door het veerkrachtige voetbed. De ontwerper neemt alleen genoegen met het allerbeste en zorgt er dus voor dat de kwaliteit van de schoenen goed zijn. Het bedrijf stelt hoge eisen aan het verder door ontwikkelen van duurzame producten.

Motto van H32 

Het motto van H32 is “Melik Moving People. Je kunt hierbij denken aan de schoenen brengen de drager van A naar B, maar je kunt ook denken de schoenen doen iets met de dragen “het raakt je”.

Schoenenafdeling bij Koopman Mode 

Bij Koopman Mode hebben wij een schoenenafdeling met alle schoenen voor dames, maar ook op de herenafdeling is een schoenafdeling te vinden. Je kunt hier allerlei soorten schoenen vinden zoals sneakers, nette schoenen, laarzen en nog meer. Doordat de schoenenafdeling direct aan de dames- en herenafdeling zit, kun je tijdens het passen direct schoenen passen om te kijken hoe de complete outfit bij je staat. Onze collega’s helpen je graag met het vinden van de juiste outfit en met de juiste paar schoenen.