Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Harper & Yve

 
 Harper & Yve

Harper & Yve is een Nederlands merk dat speciaal is ontworpen voor vrouwen met een eigen en unieke stijl. Bij Koopman Mode hebben wij een uitgebreide collectie van Harper & Yve. De collecties zijn goed met elkaar te combineren door bijvoorbeeld een trui met een jurk te dragen. Harper & Yve heeft kleding in het assortiment met mooie prints, details en daarnaast is de kleding betaalbaar.

Opvallende kleding

Het merk Harper & Yve heeft opvallende printjes in de collectie. De collectie is uniek, trendy, easy-going en comfortabel.  Je kunt de kleding van Harper & Yve eenvoudig combineren met elkaar. Het merk is vrouwelijk met stoere elementen en beschikt daarnaast over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het designteam van Harper & Yve werkt met veel enthousiasme aan de collecties van het merk.

Benieuwd naar de collectie van Harper & Yve?

Heb je de collectie van Harper & Yve nog niet gezien? Kom dan langs in de winkel of volg ons op Instagram of Facebook. Hier laten we elke dag onze nieuwe collecties zien zodat je op de hoogte kan blijven.

Personal shopper

Ben je toe aan een nieuwe outfit of heb je een speciale gelegenheid? Boek dan een personal shopper bij Koopman Mode. Een medewerker staat dan op het tijdstip dat jij de personal shopper aanvraagt voor je klaar. Deze medewerker heeft alle tijd voor jou en zorgt ervoor dat jij een outfit vindt die bij jou past. Nadat jij geslaagd ben kun je heerlijk genieten van een gratis kopje koffie of thee in ons fashioncafé. Daarnaast kun jij jezelf trakteren op iets lekkers voor bij de koffie of thee.