Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Heroes on Socks bij Koopman Mode

Heroes on Socks bij Koopman Mode 

Bij elk paar verkochte sokken help je iemand dus ben jij een echte held-op-sokken. Het merk is te vinden op onze herenafdeling. De sokken zijn kwalitatief en zien er leuk en opvallend uit. De sokken worden op een authentieke wijze gemaakt in Italië met aandacht voor detail en vakmanschap. Het merk is voor iedereen die met zijn outfit zich net even willen onderscheiden van de rest. Je vindt de sokken van Heroes on Socks op de herenafdeling. 

Visie en missie Heroes on Socks

De sokken van Heroes on Socks hebben een visie namelijk alle mensen kunnen bijdragen tot de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Met elke sok die verkocht wordt, zorgt ervoor dat Heroes on Socks een stukje dichter bij hun missie komt. De missie is namelijk mensen ervan bewust maken dat er voor onze planeet geen plan B bestaat. Daarnaast steunt Heroes on Socks ook goede doelen want 40% van de verkochte sokken, gaat naar een goed doel. Dat betekent dat elke sok helpt om de planeet te redden. 

Duurzaamheid Heroes on Socks 

Het merk Heroes on Socks vindt duurzaamheid belangrijk. Zo worden alle sokken gemaakt van organisch, GOTS gecertificeerd katoen. GOTS staat voor global Organic Textile Standard en is wereldwijk de toonaangevende norm voor textielverwerking van organische vezels. Daarnaast worden de garens in een gecertificeerde ververij geverfd en worden er geen pesticiden gebruikt. De verpakkingen van Heroes on Socks worden gemaakt van gerecycleerd katoen en er komt geen lijm bij kijken. Heroes On Socks vindt het echt belangrijk dat de planeet langer mee kan gaan en hier doen ze dan ook hun best voor.