Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Heroes on Socks

Heroes on socks

Bij elk paar verkochte sokken help je iemand dus ben jij een echte held-op-sokken. Het merk is te vinden op onze herenafdeling. De sokken zijn kwalitatief en zien er leuk en opvallend uit. De sokken worden op een authentieke wijze gemaakt in Italië met aandacht voor detail en vakmanschap. Het merk is voor iedereen die met zijn outfit zich net even willen onderscheiden van de rest.

Visie en missie

De sokken van Heroes on Socks hebben een visie namelijk alle mensen kunnen bijdragen tot de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Met elke sok die verkocht wordt, zorgt ervoor dat Heroes on Socks een stukje dichter bij hun missie komt. De missie is namelijk mensen ervan bewust maken dat er voor onze planeet geen plan B bestaat.

Goede doelen

40% van de winst die Heroes on Socks maakt, gaat naar goede doelen. Dit betekent dat elke sok helpt om de planeet te redden.

Duurzaamheid

Het merk vindt duurzaamheid belangrijk. Zo worden alle sokken gemaakt van organisch, GOTS gecertificeerd katoen. GOTS staat voor global Organic Textile Standard en is wereldwijk de toonaangevende norm voor textielverwerking van organische vezels. Daarnaast worden de garens in een gecertificeerde ververij geverfd en worden er geen pesticiden gebruikt. De verpakkingen van Heroes on Socks worden gemaakt van gerecycleerd katoen en er komt geen lijm bij kijken. Heroes On Socks vindt het echt belangrijk dat de planeet langer mee kan gaan en hier doen ze dan ook hun best voor.

Schoenenafdeling

Op de herenafdeling hebben wij een schoenenafdeling waar je je outfit compleet kan maken. We hebben hier merken zoals Blackstone, Melik, H32, PME Legend en nog veel meer. Je vindt op de schoenenafdeling stoere sneakers, maar ook nette herenschoenen met effen kleuren of gekke printjes.