• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Jack & Jones

(0)

Jack & Jones

Jack & Jones is een kledingmerk voor jongens, heren en dames.  Jack & Jones is opgericht door een groep jongens die de perfecte jeans wouden ontwerpen, ondertussen is Jack & Jones gegroeid en hebben ze zo veel meer dan een jeans, bijvoorbeeld sportwear, casual kleding, accessoires enzovoort.

Jack & Jones denim

Het merk is bedacht om de perfecte denim items te ontwerpen, met name de jeans. Tegenwoordig verkoopt Jack & Jones veel meer dan alleen denim, toch is het aanbod van denim heel veel. Jack & Jones staat nog steeds wel veel bekend om hun denim items.

Jack & Jones women (JJXX)

Jack & Jones is niet een ‘gewoon’ merk als het om de dames gaat. Het merk wilt dames helpen om zichzelf vrij en krachtig te voelen. Je ziet aan de kleren dat het niet doorsnee kleren zijn, het zijn coole items die vrouwen helpen zichzelf te zijn.

Jack & Jones boys

Tiener- jongenskleding kon niet ontbreken bij dit merk, ze zijn er nog niet heel lang mee bezig maar ze hebben geweldige designs. De tieners/jongens willen er natuurlijk ook stoer en modieus bijlopen.

Jack & Jones men

Oorspronkelijk is het merk voor de heren, en daar is zeker nog genoeg aanbod in. Jack & Jones heeft ook een plus size collectie voor de mannen, zo kunnen ze nog meer klanten blij maken! Benieuwd naar Jack & Jones? Het merk hangt bij ons op de heren- en kidsafdeling.