• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Juffrouw Jansen is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Juffrouw Jansen kleding 

Het Nederlandse merk Juffrouw Jansen is te vinden op onze damesafdeling. In 2007 is het merk opgericht en de oprichtster is van dit merk is Barbara de Bruijn. De kleding is elegant, sexy en een tikje eigenwijs. De ontwerpster haalt haar inspiratie uit filmklassiekers, de fifties en van stijliconen.

Vrouwelijk met Juffrouw Jansen 

Met de kleding van Juffrouw Jansen zorg jij ervoor dat je er vrouwelijk en sexy uitziet. Daarnaast hebben de kledingstukken een perfecte pasvorm doordat er gebruik gemaakt wordt van soepele jerseykwaliteiten. Ga voor een vrouwelijke look met een nieuwe outfit van Juffrouw Jansen. 

Voorliefde voor zwart/wit 

De ontwerpster houdt van klassieke combinaties zoals zwart en wit, maar daarnaast zorgt ze er ook voor dat de items uniek zijn en vol kleur zitten. Bij de kleding van Juffrouw Jansen zie je veel strikken en parels. De collectie is nooit hetzelfde, dat komt door de liefde voor kunst en design. Juffrouw Jansen houdt naast zwart/wit ook van kleurtjes en prints. Vooral de strepen, stippen en dierenprints vind je veel terug in de collecties.

Juffrouw Jansen jurk 

Bij Juffrouw Jansen is de jurk het basisitem. Je vindt bij Juffrouw Jansen altijd een jurk voor alle gelegenheden in allerlei soorten en maten. Een jurk die nooit ontbreekt in de collectie is de little black dress. Ook vind je in het assortiment vaak jurkjes met bijvoorbeeld een strik aan de achterzijde.