• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

JC Sophie is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
JC Sophie kleding 

JC Sophie is het zusje van Josephine & Co en dit kun je ook terugzien in de klassieke items. Het Nederlandse merk is in de winter van 2014 begonnen en biedt een volledige damescollectie aan. De ontwerpers van JC Sophie vormen een hardwerkend, maar klein team. Op de damesafdeling vind je JC Sophie kleding. 

Moderne klassiekers bij JC Sophie

Zoals hiervoor gemeld, vind je JC Sophie kleding op de damesafdeling. Het merk ontwerpt moderne klassiekers met verfraaide details. Veel items van JC Sophie kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ze gebruiken lichte stoffen en combineren zachte, effen kleuren met prints. Daarnaast is er veel aandacht voor subtiele details. Het merk staat voor klasse en jeugdigheid. Ze werken bij JC Sophie met de fijnste stoffen. Je kunt de collecties van JC Sophie bij elke gelegenheid dragen. JC Sophie mode zorgt ervoor dat jij elke dag straalt. 

JC Sophie heeft een luxe uitstraling 

De kleding uit de collectie van JC Sophie heeft een luxe uitstraling en een hele betaalbare prijs. De collecties bevatten kleding met een luxe uitstraling en een bijzondere afwerking. De kleding heeft een mooie pasvorm, waardoor het voor elke vrouw te dragen is.

JC Sophie is BSCI gecertificeerd 

JC Sophie werkt samen met leveranciers die BSCI gecertifieerd zijn. BSCI betekend Business Social Compliance Initiative. Dit is een vereniging van fabrikanten die als doel hebben om de arbeidsomstandigheden te verbeteren in de ateliers. Wat je hierbij voornamelijk ziet is een veilige en gezonde werkomstandigheden, geen kinderarbeid, arbeidstijden en minimumloon.