• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Joseph Ribkoff is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Joseph Ribkoff bij Koopman Mode 

In 1957 is het merk Joseph Ribkoff opgericht door de heer Ribkoff. Het is een Canadees merk en is te vinden op onze gelegenheidsafdeling. De kleding wordt ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd in Canada.

Opvallende Joseph Ribkoff jurken

Bij Joseph Ribkoff vind je zeker iets om mee te stralen. De collecties zijn zeker niet eentonig en simplistisch. Het merk gebruikt unieke pasvormen, bijzondere materialen en diverse prints. Bij de kleding wordt de nadruk op de vrouwelijke vormen gelegd. Je ziet in de collectie van Joseph Ribkoff effen jurken, maar ook jurken met prints. De effen jurken zijn vaak bewerkt met kralen of andere details. Joseph Ribkoff jurken vind je op de gelegenheidsafdeling. 

Joseph Ribkoff van hoge kwaliteit 

De kleding van Joseph Ribkoff is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en hierbij wordt gebruik gemaakt van de professionaliteit. Bij Joseph Ribkoff staan kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel. De collecties stralen exclusiviteit uit.

Gelegenheidskleding bij Koopman Mode 

Bij Koopman Mode hebben wij onze eigen gelegenheidsafdeling. Hier vind je alles voor een feestelijke dag. Met de kleding op onze gelegenheidsafdeling zorg jij dat je het stralende middelpunt bent. Iedere gelegenheid vraagt om een andere outfit. Wij hebben voor elke gelegenheid een outfit. Op de gelegenheidsafdeling vind je merken zoals: Vera Mont, Hermann Lange en Frank Lyman.