Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Josephine & Co

Josephine & Co

Het Nederlandse merk Josephine & Co is in 1994 opgericht en is vernoemd naar de ouders van de oprichter en huidige ontwerper Harold van der Mark. Het merk is te vinden op onze damesafdeling en bestemd voor de modebewuste vrouw. De ontwerper reist veel, leest veel en bezoekt fabrieken en vakbeurzen om de mode te snappen en volgen de trends om zo kleding te ontwerpen die jij mooi vindt.

Zakelijk en casual

Het merk Josephine & Co is een easy-to-wear vrouwelijke stijl waarmee je een zakelijke als casual look kunt creëren. Het merk maakt gebruik van tijdloze kleuren en van streep- of bloemendessin. Je kunt de kleding van dit merk eenvoudig met elkaar combineren of met andere merken.

Duurzaam

Het merk Josephine & Co geeft zelf aan nog niet 100% duurzaam te zijn, maar streven wel naar bewuste duurzame keuzes. De kleding is gemaakt van hoge kwaliteit en een hoog draagcomfort. Hierbij gebruikt het merk de fijnste garens, de mooiste stoffen en het beste vakmanschap. Het merk verkoopt betaalbare en duurzame luxueuze mode met eerlijkheid en respect naar de fabrikanten en design & development team.

Mode voor het hele gezin

Bij Koopman Mode kun je terecht voor het hele gezin. We hebben een dames-, heren-, kinder- en schoenenafdeling. Zo hoef je niet naar meerdere winkels om jouw gezin van een nieuwe outfit te voorzien. Daarnaast hebben wij ook een speelhoek en bioscoop voor de kinderen op de kinderafdeling zodat je rustig rond kan kijken terwijl je kind aan het spelen is. Ook hebben wij een fashioncafé waar jullie heerlijk kunnen genieten van één gratis kop koffie of thee. Je kunt hier ook heerlijke broodjes, wraps, uitsmijters, tosti’s etc. bestellen.