Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

JOSH V

JOSH V bij Koopman Mode 

De nieuwe collectie dameskleding van Josh V is verkrijgbaar bij ons in de winkel op de trendafdeling. Kom naar Koopman Mode voor alles op het gebied van fashion en schoenen voor het hele gezin. Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm voor dames, heren, feest, kids en schoenenmode. Ook ben je van harte welkom in ons gezellige fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Opvallende collecties

Josh V is ontworpen door Josh Veldhuizen en is vooral bekend geworden door de reality-serie Modemeisjes met een missie. In deze serie kon je zien hoe ze haar eigen modelabel opstartte en haar leven als model. Josh V creëert luxe glamour voor betaalbare prijzen. De collecties zijn erg veelzijdig. Ze maakt gebruik van veel metallic, felle kleuren en bont, maar ze maakt ook gebruik van zachte kleuren zoals beige tinten. De collecties van Josh V bestaan uit rokjes, shirts, blouses, broeken, jasjes, jurken en nog veel meer. Naast kleding heeft Josh V ook tasjes en riemen zodat je direct je outfit compleet hebt.

Gratis kopje koffie of thee

Ben je tussendoor toe aan een pauze? Bij Koopman Mode krijg je het eerste kopje koffie of thee gratis. Daarnaast hebben we diverse lekkernijen zoals appeltaart en plaatcake. Ook kun je bij Koopman Mode terecht om te lunchen. Je kunt kiezen uit broodjes en wraps. Ga jij voor een uitsmijter of wil je toch liever een tosti? Het is allemaal mogelijk bij Koopman Mode in het fashioncafé. Ben je ergens allergisch voor? Geef het dan aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden.