• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Josh V kleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)
Josh V kleding bij Koopman Mode 

De nieuwe collectie dameskleding van Josh V is verkrijgbaar bij ons in de winkel op de trendafdeling. Kom naar Koopman Mode voor alles op het gebied van fashion en schoenen voor het hele gezin. De oprichter van Josh V is Josh Veldhuizen. Ze had als kind al belangstelling voor de mode. Op haar 15de werd ze ontdekt en begon ze aan modellenwerk. Tijdens het modellenwerk kwam Josh Veldhuizen in contact met ontwerpers en ze vond het ontwerpproces zo interessant, dat ze in 2011 op het idee kwam om haar eigen merk te ontwerpen en zo kwam Josh V op de markt. 

Opvallende collecties van Josh V

Josh V is ontworpen door Josh Veldhuizen en is vooral bekend geworden door de reality-serie Modemeisjes met een missie. In deze serie kon je zien hoe ze haar eigen modelabel opstartte en haar leven als model. Josh V creëert luxe glamour voor betaalbare prijzen. De collecties zijn erg veelzijdig. Ze maakt gebruik van veel metallic, felle kleuren en bont, maar ze maakt ook gebruik van zachte kleuren zoals beige tinten. De collecties van Josh V bestaan uit rokjes, shirts, blouses, broeken, jasjes, jurken en nog veel meer. Naast kleding heeft Josh V ook tasjes en riemen zodat je direct je outfit compleet kan maken. 

Josh V jurk 

ALs je de collecties van Josh V kent, dan weet je dat er vaak ook jurken te zien zijn. De Josh V jurken zijn vaak opvallend en afgewerkt met prachtige details. De jurken zijn te dragen tijdens een feestje, maar ook als je met vrienden een gezellig avond hebt. In de collectie van Josh V bij Koopman Mode vind je diverse jurken. 

Gratis kopje koffie of thee bij Koopman Mode 

Heb je de JoshV collectie bekeken en ben je toe aan een pauze? Bij Koopman Mode krijg je het eerste kopje koffie of thee gratis. Daarnaast hebben we diverse lekkernijen zoals appeltaart en plaatcake. Ook kun je bij Koopman Mode terecht om te lunchen. Je kunt kiezen uit broodjes en wraps. Ga jij voor een uitsmijter of wil je toch liever een tosti? Het is allemaal mogelijk bij Koopman Mode in het fashioncafé. Ben je ergens allergisch voor? Geef het dan aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden.