Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen

Het Nederlandse merk Juffrouw Jansen is te vinden op onze damesafdeling. In 2007 is het merk opgericht en de oprichtster is van dit merk is Barbara de Bruijn. De kleding is elegant, sexy en een tikje eigenwijs. De ontwerpster haalt haar inspiratie uit filmklassiekers, de fifties en van stijliconen.

Zwart/wit

De ontwerpster houdt van klassieke combinaties zoals zwart en wit, maar daarnaast zorgt ze er ook voor dat de items uniek zijn en vol kleur zitten. Bij de kleding van Juffrouw Jansen zie je veel strikken en parels. De collectie is nooit hetzelfde, dat komt door de liefde voor kunst en design. Juffrouw Jansen houdt naast zwart/wit ook van kleurtjes en prints. Vooral de strepen, stippen en dierenprints vind je veel terug in de collecties.

De jurk

Bij Juffrouw Jansen is de jurk het basisitem. Je vindt bij Juffrouw Jansen altijd een jurk voor alle gelegenheden in allerlei soorten en maten. Een jurk die nooit ontbreekt in de collectie is de little black dress. Ook vind je in het assortiment vaak jurkjes met bijvoorbeeld een strik aan de achterzijde.

Maak je outfit compleet

Heb je een leuke jurk gevonden? Of een top met een rok? Dan horen hier natuurlijk panty’s bij. Deze kun je vinden op onze damesafdeling. Ook vind je op de damesafdeling onze schoenenafdeling. Hier hebben we allerlei soorten schoenen zoals sneakers, laarsjes en pumps. Ook kun je uit allerlei kleuren kiezen. Wil je liever een schoen met een printje of ga jij voor een rustige neutrale kleur. Mocht je hulp willen hebben om jouw perfecte outfit samen te stellen? Boek dan een personal shopper. Onze collega staat dan op het afgesproken tijdstip voor je klaar en helpt je bij het vinden van de outfit die je zoekt.