• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Kunert beenmode is verkrijgbaar bij Koopman Mode

(0)


 
Kunert panty's bij Koopman Mode 

Kunert panty’s en kniekousen zijn bij ons verkrijgbaar op de damesafdeling van Koopman Mode. Kunert is de beenmodespecialist en is in 1907 opgericht in Duitsland. Al jaar en dag bekend om de hoge kwaliteit en het fijne draagcomfort van de panty’s en kniekousen. Kunert richt zich altijd op kwaliteit en speelt altijd moeiteloos in op de vraag van de klant. Daarom weten vrouwen over de hele wereld al jaren de panty’s van Kunert te vinden. Koopman Mode is één van de Kunert verkooppunten. 

 
Kenmerken van Kunert

Kunert beenmode bestaat uit een verscheidenheid aan beenmode, maar de panty’s en kniekousen zijn misschien wel het bekendste. De panty’s zijn tot in details afgewerkt en heeft bovendien een brede kantenboord waardoor de hele dag blijft zitten. Wij verkopen Kunert panty’s en kniekousen in verschillende diktes zoals 60 dernier, 40 dernier, 20 dernier en 15 dernier. Ook hebben wij verschillende kleuren zoals, zwarte panty’s en kniekousen, blauwe panty’s en kniekouden en huidkleurige panty's en kniekousen.

 
Kunert panty’s bij Koopman Mode

Kunert panty’s en kniekousen zijn bij ons verkrijgbaar op de damesafdeling van Koopman Mode. 
Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.