• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie
Naar boven

Kuyichi vind je bij Koopman Mode

(0)
Kuyichi jeans bij Koopman Mode 

Het merk Kuyichi is in 2001 opgericht en heeft sindsdien modeliefhebbers met een eerlijk verhaal en een mooi assortiment overtuigd. Het Nederlandse merk staat bekend als jeansmerk. De oprichters hebben in 2000 gezien hoe veel vervuiling en armoede veroorzaakt wordt in de katoenindustrie. Hierdoor hebben ze geprobeerd grote spelers in de denim industrie te overtuigen om biologische katoen te gaan gebruiken. De merken waren niet geïnteresseerd, waardoor de ontwerpers van Kuyichi zelf een eigen modemerk zijn begonnen. Kuyichi Jeans vind je op de damesafdeling. 

Kuyichi fairtrade 

Kuyichi vindt een betere, eerlijke wereld belangrijk en dit is ook hun inspiratiebron. Ze hebben veel aandacht voor eerlijke lonen, sociale arbeidsomstandigheden en voor het milieu. Het merk wil zich richten op biologische en milieuvriendelijke materialen. Ze streven erna om hun collectie van bijna 100% duurzame materialen te maken. In 2013 nam Kuyichi het initiatief om oude jeans te laten recyclen. 

Fashioncafé bij Koopman Mode

Naast 200 merken voor dames, heren, kinderen en schoenen heeft Koopman Mode ook een fashioncafé. Hier krijg je het eerste kopje koffie of thee gratis. Naast koffie en thee hebben wij ook frisdranken en andere warme dranken. Je kunt in het fashioncafé ook terecht voor een lunch. Wij serveren meerdere soorten broodjes zoals bijvoorbeeld het broodje Koopman. Daarnaast kun je ook kiezen uit tosti’s, wraps en uitsmijters. Wil je liever iets lekkers voor bij de koffie? Dan hebben wij ook meerdere lekkernijen zoals bijvoorbeeld appeltaart en plaatcake.