Naar boven
  • Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Kyra & Ko dameskleding is verkrijgbaar bij Koopman Mode 
Kyra & Ko voor stijlvolle Dames 

Kyra & Ko is een Nederlands merk en in 2003 opgericht. Sindsdien groet het damesmode merk ontzettend hard en is inmiddels in meerdere Europese landen verkrijgbaar. Het succes is ook niet zo gek, want het merk heeft kwalitatieve en unieke collecties. Kyra & Ko richt zich op de volwassen dame met een actief leven speelt die weet wat ze wil. De collecties zijn uitgesproken en functioneel en dit past dan ook precies bij de Kyra & Ko vrouw. De nieuwe collectie van Kyra & Ko vind je bij Koopman Mode. 

 
De unieke Kyra & Ko kleuren en prints

Kyra & Ko gaat niet mee met de trends, maar vaart al sinds het begin een eigen koers. Daardoor pik je Kyra & Ko overal tussen uit. Het damesmode merk is volwassen en klassiek, maar altijd met een vrolijke, unieke en elegante touch. Het kleurgebruik is altijd levendig en uitbundig, zonder schreeuwerig te zijn. Iedere collectie bestaat uit vier kleurverhalen en deze vormen de basis van iedere collectie. Ook herken je Kyra & Ko aan de unieke en eigen prints. Geometrische prints met kleuren, maar ook prints met bloemen komen ieder seizoen weer terug. 

Pasvorm en draagcomfort van Kyra & Ko

Kyra & Ko staat bekend om de geweldige pasvorm en het gebruik van fijne materialen. Het damesmode merk ziet zichzelf als  vrouw-vriendelijk. Het draagcomfort staat naast het ontwerp voorop. Het moet niet alleen mooi zijn, maar het moet ook lekker zitten en natuurlijk je figuur flatteren. Daarom zijn de lengtes van de jurken en rokken altijd net onder de knie voor een elegante look. 

Shop Kyra & Ko dames bij Koopman Mode

Kyra & Ko dames is bij Koopman Mode in de winkel. Kom naar onze winkel in Tilligte voor nog veel meer keuze uit de mooiste damesmode, herenmode en kindermode. Met meer dan 3200 m2 en meer dan 200 merken hebben wij fashion voor het hele gezin. Wil je even bijkomen van al dat gewinkel? Al onze bezoekers ontvangen een heerlijk gratis kopje koffie of thee in ons fashioncafé. 

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen ontvangen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief aanmelden